Kąpiele w ciąży

Ja kocham wannę, ale na relaks. Tak to prysznic normalnie, bo szybko. Jednak nie wyobrażam sobie nie mieć wanny.

Rena dokładnie ;) jestem tego samego zdania ;)

Mój mąż to się ze mnie nabijał ze zawsze śpię opatulona pod sama szyję kołdra a w ciąży to nawet pod lekkim kocem było mi za gorąco. 

Wanna super, ale bez brzuszka :) a tak na marginesie to odkryłam super galaretki do kąpieli z Ziaji :D

A co używacie do kąpieli? 

Anulka1992 wiem że będzie tu pewnie dużo przeciwnikow 😊😊 ale ja używam produkty bambino. Bardzo dużo kosmetyków mnie uczula, bambino nigdy.

Ja cale życie wanna w domu rodzinnym. u siebie mamy prysznic mieszkamy w bloku tez na początku było mi się ciężko przestawić na prysznic ale teraz uwazam ze zadna różnica.

Ja w ciązy używałam odrobinę olejku różanego żeby mi ladnie pachniało :)

Te co teraz reklamują dla całej rodziny? 

ja z kolei kocham prysznic, wanna raz na jakiś czas, ale i to bez shau :) też kupowałam dla syna bambino ten co reklamują dla całej rodziny - i w sumie wszyscy korzystaliśmy z niego na wyjeździe i osobiście polecam :) syna często uczulają różne płyny i mydła, a ten żel pasował wszystkim i zapach dość neutralny 

A u nas ostatnio pianka z Bambino Mlodszego uczuliła :( a tak ładnoe pachnie.. 

A to muszę spróbować :) ale to może po porodzie 

Anulka różnych płynów ale najczęściej jest to Dove

My używamy produktów z hipp i jestem z nich bardzo zadowolona ponieważ ładnie pachną, są  delikatne dla skóry, nie uczulają i przede wszystkim nie są testowane na zwierzętach 

Hippa spróbujcie delikatny i ma miły zapach

Ja jak mieszkalam z rodzicami to mieliśmy wanne i uwielbiam kapac sie w wannie, w ciazy niewygodnie. Teraz u siebie w domu mam wanne i osobno prysznic dlatego na co mam ochotę to z tego korzystam. 

W ciazy używałam naturalnego żelu pod prysznic z białego jelenia, przed ciaza zawsze Dove, corka ma swoje kosmetyki z Bambino.

Ja teraz używam dla siebie i dzieci Bioderma Atoderm, ma świetny zapach i ładnie znikają zmiany uczuleniowe po nim. Ostatnio były dni lifestyle w superpharmie i takie opakowanie 500ml kupiłam za około 30 złotych. Więc w cenie drogeryjnych zeli. 

Ja aktualnie stosuje tylko płyny do higieny intymnej do całego ciała najczesciej tołpy bądź i Tima. Dla mnie bardzo dobrze się sprawdzają :) kąpiel tylko w wannie 

Anulka plyny do higieny intymnej z dobrymi skladami sa z marki wlasnej rosmana - ja uzywam ich np. do mycia twarzy :)

Ale właśnie są takie osoby co się dziwią że się można całym myć w takim płynie bądź żelu 

Ja też używam płynu do higieny intymnej do mycia twarzy. Resztę ciała jednak wolę balsamem pod prysznic, ale czemu się nie myć płynem do higieny intymnej? Dla mnie to nie jest dziwne.