Ważne aby kształt smoczka był jak najbardziej zbliżony do piersi mamy
tak nasz synek tez lubie smoczek podobny do piersi mamy
Suszarki do butelek i smoczków nie mam dla mnie zbędne
Szuszarka dla nas zbędna, jednak reszta akcesorii bardzo przytatna, np. specjalne szczotki do czyszcznia smoczków.
mi najbardziej sie przydaje szczotka do mycia butelek i smoczków
Szczoteczki do mycia są bardzo pomocne ale najważniejszy jest antykolkowy smoczek do butelek.
OI czystość butelek trzeba bardzo dbać a my do pomocy mamy taką szczoteczke
u nas by się przydała taka suszarka;)!
Po co komuś suszarka?
Wydaje mi się, ze sterylizator jest najważniejszy. Czy ktoś używał tego z Campola?
Ja polecam szczoteczkę do butelek. suszarki nie zakupiłam, bo dla mnie zbędny wydatek.
my tez nie mamy specjalnej suszarki
szczotka do butelek jest niezbędna ale suszarki specjalnej nie miałam nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje
ja tez nie wiedzialam o suszarce ale szczotka jest niezbedna
uważam, że specjalna suszarka do butelek jest zbędnym wydatkiem…
u nas wystarczyła nasza zwykła szuszarka
szczotka,termopak i termos u nas posstawa
Szczotka do butelek termoopakowanie butelka ale smoczek przypominający kształt piersi a suszarka do butelek zbędna jak dla mnie i sterylizator także
Suszarki do butelek nie mamy, suszę butelki na talerzyku, sterylizowałam w garnku a obecnie tylko przelewam wrzątkiem butelki. Termoopakowanie się przydaje, na wyjścia. Termosu nie mam, aczkolwiek uważam go za przydatny element wyposażenia Bez podgrzewacza można sobie poradzić. Pojemniki na mleko są przydatnym gadżetem.
ja nie posiadam tych wszystkich ślicznych akcesoriów nie licząc szczotki do butelek z której i tak zbytnio nie korzystam