Karmienie butelką a budowanie więzi ? - trzeci odcinek serialu z Anną Dereszowską i Justyną Kozłowską

Też uważam ze antykolkowy zaworek to podstawa w każdej butelce tak jak mówi Justyna Kozłowska. Kolki to coś strasznego u dziecka dlatego jak można to trzeba wybierać butelki z głową i takie które pomogą a nie zaszkodzą naszemu dziecku :) A karmiąc butelką tak samo można zbudować więź z dzieckiem tak jak przy karmieniu piersią :)

Drogie Mamy. Zapraszamy do nowego cyklu rozmów w znakomitym gronie naszych Canpol Ladies. Razem z Anią Dereszowską, Justyną Kozłowską i przy wsparciu ekspertów odpowiemy na wątpliwości związane z macierzyństwem. 

Obejrzyjcie trzeci odcinek naszego serialu Canpol Ladies: 

Obejrzyj odcinek>>

Aktywność młodej mamy i dbanie o siebie po porodzie jest możliwe. Każda z nas ma prawo do realizowania swoich pasji i aktywnego życia. Często zastanawiamy się jak pogodzić opiekę nad dzieckiem a jednocześnie nie zatracić siebie w obliczu zmian związanych z powitaniem nowego członka rodziny. Anna Dereszowska wraz z Justyną Kozłowską, podzielą się swoimi doświadczeniami w byciu spełnionymi mamami, zwracając uwagę na kwestie dbania o siebie w tym szczególnym czasie. Poznamy też Anię Pakulską - młodą mamę, instruktorkę wakeboardu i tancerkę, która opowie o godzeniu pracy, pasji i macierzyństwa oraz skutecznie pomoże naszym Canpol Ladies postawić pierwsze kroki na desce :) W rozmowie z psychologiem Moniką Perkowską poruszymy ważne zagadnienia związane z budowaniem więzi z dzieckiem podczas codziennych czynności.. W tym odcinku zajmiemy się również tematem karmienia oraz nieodłącznym gadżetem każdej aktywnej mamy- butelką antykolkową. Na co zwrócić uwagę przy wyborze odpowiedniej butelki do karmienia dla naszego malucha? Jak zminimalizować ryzyko powstawania problemów z brzuszkiem, tj. nadmierne odbijanie, kolki czy gromadzenie się gazów? 

Swoim doświadczeniem dzielą się:  

• Anna Dereszowska - mama 3 dzieci, aktorka, ambasadorka marki Canpol babies 
  • Justyna Kozłowska - mama 4 dzieci, dziennikarka, prezenterka telewizyjna, vlogerka "10 minut spokoju" 
  • Monika Perkowska - psycholog, psychoterapeuta

Jestem zachwycona tym odcinkiem szczególnie Spodobało mi się zdanie że każda mama powinna zaufać sama sobie słuchać swojego rozumu swojej matczynej intuicji bo to jest dla dziecka najlepsze<3

Kolki są okropne zarówno dla Mamy jak i dla dziecka warto suknie ułatwiać życie super odcinek bardzo mi się podoba brakowało takiego odcinka dawno nic nie było szczególnie w taką pogodę można posłuchać ciekawych rzeczy :) 

Świetne są te odcinki 

Zgadzam się z wami dziewczyny te odcinki są świetne miło sobie tak coś obejrzeć coś na temat który nas na co dzień dotyczy dodatkowo biorą tam udział eksperci którzy naprawdę znają się na rzeczy a przedstawiają to taki zwykły sposób jak rozmowa przy kawie z koleżanką

No teraz powinno być ich więcej na jesienne dni do ciepłej herbatki jak dozecko ma drzemke żeby można było sobie obejrzeć 

Ja się teraz tak cieszę że na YT jest tyle właśnie seriali, odcinków, filmów o macierzyste i dzieciach że Hej ;) książki nie bardzo lubię czytać a posłuchać zawsze warto ;)

Bardzo lubię oglądać te odcinki, właśnie są takie naturalne, na luzie, jak na spotkaniu z koleżanką. 

Pina mi też się podobał ten moment, bo w końcu mamywiedząnajlepiej !

To jest właśnie to luźna atmosfera i od razu inaczej się ogląda z zaciekawieniem :) 

Ja też dużo bardziej wolę sobie obejrzeć takie odcinki albo ogólnie tego typu odcinki o dzieciach o wychowaniu o macierzyństwie o jakichś tam codziennych sytuacjach z tym związanych niż te seriale które w dzisiejszych czasach idą w TV dawniej lubiłam nie Mówię teraz że nie kompletnie nie i nie będę oglądać pewnie jak przyjdzie okres zimowy i nie będzie co robić to również wrócę do tych wszystkich tasiemców ale zdecydowanie bardziej właśnie wolę takie odcinki albo obejrzeć coś ciekawego na netflixie niż te seriale które męczą bo już nic konkretnego się tam nie dzieje albo jak się dzieje to jest tak z wymyślane że aż śmieszne

No teraz w telewizji to mam wrażenie że wsystsko na jedno kopyto wolę sobie obejrzeć coś z czego się czegoś dowiem albo co mi się przyda po prostu a nie kolejna ukryta prawde czy pamiętniki z wakacji bo mam wrażenie że co włączę telewizor to to idzie na okrągło a poziom tych programów już dawno sięgnął dna 

Dokładnie tak nic mądrego nie można wynieść z tych seriali praktycznie w każdym coś na zasadzie Mody na sukces każdy z każdym Jakby się dało to i  ojciec z córką miałby romans ktoś umiera za chwilę okazuje się po kilku latach że jednak ożył bo w jakiś inny sposób wprowadzili go do serialu po raz kolejny jako brata bliźniaka albo zaginioną wcześniej siostrę takie po prostu nierealne historie do mnie nie przemawiają

Ja to w co ogóle nie oglądam tv ostatnio. Tam nawet nie ma czego obejrzeć. A fajny film zaczyna się o 23 także dziękuję bardzo, wtedy to ja już śpię. Jak już to oglądam coś na Netflix choć ostatnio i to jakoś mi nie wychodzi. A może oglądacie coś fajnego i możecie polecić? Chodzi mi o jakoś serial? 

hehe mnie reklamy dobijają i jak już mam chęc na jakiś film to i tak sobie daruje wole coś z neta obejrzeć;) bo chociaż wiem ze obejrze cały a nie z przerwami na reklamy które trwają czasami tak długo ze zapominam jaki film oglądam;D

No reklamy są wkurzające szczególnie na Polsacie 90 % czasu to reklama zamiast film oglądać bezsensu totalnej ;( dlatego ja np YouTube mam wykupiony ten pakiet bez reklam 

Najgorsze są reklamy na youtube jak nie ma tego przycisku pomiń reklamę tylko trzeba oglądać do końca. 100 razy bardziej wolę obejrzeć coś na Netflixie niż w TV, nie dość że wybieram co chcę oglądać to jeszcze nie ma reklam.

No tak dlatego za netflixa się płaci A za YouTuba nie. Coś za coś wybierając YouTube premium też nie ma reklam No ale na YouTubie i tak jest mniej rzeczy do wyborów więc ja też mam netflixa i z niego korzystam

Xyz za YouTube też możesz zapłacić i wtedy ci się reklamy nie wyświetlają prawda jest taka że większość tych influenserow zarabia właśnie na reklamach dlatego podczas wystwietlania jakiegoś filmiku non stop się pojawia reklama 

tak dokładnie dzięki reklamom mają dodatkowe wynagrodzenia i wiadomo za wyswietlenia pod filmem też mają jakoś określoną stawkę