dokładnie jak dziewczyny piszą niżej wystarczy zapłacić i reklamy nie będą wyświetlana na youtube
Dlatego ja nadrawiam np na playerze i tam nie mam reklam, bo mam wykupione na cały rok z góry:p wtedy seriale idą sprawnie:)
My Player z reklamami bo tamten byl 2 rszy droższe a tak w wszędzie płacić i sie zbiera to 5 zl tu 10 i ba samo tv sporo kasy idzie
Ja na Netflix lubię oglądać
Ja też mam Netflix i jestem zadowolona. Bo w TV to naprawdę nie ma co oglądać
ja nie pameitam kiedy film oglądałam wiezorem to jestem padnieta cały dzień z malutką potem starsza ze szkoły jak mała zasypia to ze starsza lekcje lub coś tam ogarniamy jak jest pora na film to ja zazwyczja padam;(
Anisss powiem ci że nic straconego bo ostatnio nic nie idzie w telewizji ciekawego i jak mam tracić bez sensu czas na oglądanie byle pierdoły to sama rezygnuje z oglądania tv chodź my mamy playera wykupiony więc oglądam co chce i kiedy chce i ogaldam to co mi odpowiada
w tv to teraz tylko trudne sprawy dlaczego ja itp
MamaWojtusia można też nie płacić na youtube nie ma reklam. Mój mąż to umie zrobić i my tak mamy i moje przyjaciółki też. Gdzieś to mam w archiwum jak im pisał :D
Tak albo trudne sprawy albo dlaczego ja albo takie i non stop to samo co się włączy tv nie raz to ja już wiem co idzie teraz
Niektóre te programy takie śmieszne
hehe trudne sprawy to jescze leci?
pamietam mode na sukces;) leciała jak byłam mała jak byłam w wieku dorastajacym ;) jak wyszłam za maż i miałam pierwsze dziecko;) hehe ciekawe czy jeszcze jest ;)
Aniss leci wszystko i inne seriale tego typu :D wiem bo moja koleżanka w nich gra i często na fb wrzuca , w którym to serialu i odcinku będzie można ją zobaczyć :D
Ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz włączyłam telewizor. U nas się jeszcze okazało że nie odbiera tego dvbt-2 i mamy jakoś ustawione jako odbiór na inne państwo i najwięcej programów czeskich. Polskie też są ale nie mam czasu usiąść i te programy jakoś poukładać. Z resztą przy maluchu ja akurat wolę nie mieć włączonego telewizora. Potem wieczorem nadrabiam seriale na tablecie w łóżku
Nie moda na sukces to już chyba od dawna nie jest emitowane, ale fakt też pamiętam jak to szło i szło bez końca. Człowiek się gubi kto z kim i ile razy hehe
My oglądamy z mężem takie odcinkowe na player jak w USA wydobywają złoto powiem wam że na początku byłam sceptycznie nastawiona ale teraz się tak wkręciłam że nie raz sobie sama puszczam :)
prawda jest taka , że we wszystko się człowiek może wkręcić :D
Mazia no może oprócz trudnych spraw i seriali takiego pokroju jednak nie wyobrażam sobie tego oglądać na dłuższą metę to jest po prostu głupie
ja nie lubię trudnych spraw czy ukrytej prawdy, wolę wieczorem usiąść i pooglądać hotel paradise ewentualnie m jak miłość ale to już rzadkość
z mody na sukces to moze już któreś z koleji pokolenie gra;) i sie zmieniła ramówka ;D