Karmienie butelką a budowanie więzi ? - trzeci odcinek serialu z Anną Dereszowską i Justyną Kozłowską

ja  jak miłość to oglądam raz na jakiś czas 

Ja dawniej po szkole oglądałam pierwsza miłość i na wspólnej ale te czasy już minęły już nie jestem na bieżąco i w temacie to nawet jak idzie to nie oglądam 

w tych serialach to nawet jak sie nie oglada jakis czas a potem sie obejrzy to i tak wiadoo o co chodzi bo to takie naciągane jest ze hej. :P

Tez to zauważyłam 

moja mama i babcia oglądają wieczorami własnie. obawiam sie tylko zeby to nie było dziedziczne xD

olalaeksandra jak to mówią genów nie oszukasz, więc może tak być, że dołączysz do nich:D

moja mama też ogląda 

Moja babcia to fanką mody na sukces i Zorro tam przynajmniej była jakaś fabuła nie to co w trudnych sprawach czy pamiętnikach z wakacji ;)

ManaEm nawet mnie nie strasz xD w pewnym wieku ma się chyba za dużo wolnego czasu i chyba dlatego to oglądają xD

tak to jest z tymi serialami leje się potem już tak wodę i naciągają byle coś się działo, aż wieje nudą. Ja np. byłam fanką przyjaciółek , ale już chyba drugi czy trzeci sezon nie oglądam bo tam się nic nie dzieje i strasznie już wymyślają

Mazia miałam to samo też oglądałam ale do czasu potem jakoś mi przeszło albo Tatusiowie nie wiem teraz już wie nie umiem wciągnąć w te programy bo mają kiepska fabułę 

Czasem po prostu ciągną i ciągną te seriale na siłę nie wiem po co 

wstyd sie przyznac ale dopiero dzisiaj na spokojnie obejrzałam ten odcinek "Karmienie butelka a budowanie więzi" nie wiem jak Wy ale uwielbiam Anne Dereszowską-pamietam ja jako Korbę z filmu "Ladies" szczerze to była taka moja idolka a teraz juz jest mamusia( jak ja) i tak pięknie rzeczowo mówi o macierzyństwie...Bardzo mi pasuje jako Ambasador Canpola...bardzo przyjemnie sie słucha takich rozmów...a jakie są wasze odczucia?

Bardzo fajne odcinki 

Mogło by wedlug mnie być tego mniej w telewizji ale o lepszej jakości niż jest do tej pory :) bo jest dużo chłamu w telewizji niestety  i te dla dzieci nawet bajki według mnie nie są odpowiednie 

dlatego ja nawet nie włączam TV, nie ma sensu. nic tam mądrego nie ma. glupota za głupotą niestety. 

mamuśka racja ;) z bajkami to sie ciesze że mozna samemu puszczac  z netu wtedy sama decydujesz co oglada malec;)

Też uważam że dereszowska to strzał w 10tke

Dokładnie tak dziewczyny trzeba mieć kontrolę nad tym co dziecko przegląda w tv a później jak jest większe w internecie 

ja mam ambitny plan ze jak juz bede musialam puszczac bajki a kiedys ten dzien nastanie to bede puszczac po angielsku :D niech chłonie od małego :)