Karmienie piersią a nakładki/kapturki

Rozannett ja byłam tu na forum, a dziecko miało ponad rok tzn pisałam porady i były rzeczy przydane i dla niej np. bidon byl, jakieś pluszaki , plecak dla mamy to go na wycieczki brałam . Zestawy talerzy , podgrzewacz to wiesz nie musisz go używać od początku ,ale dopiero jak odstawisz kp , a dziecko pije w nocy dużo mleka krowiego oczywiście po roku to w tedy można zacząć używać. Ja córce 3 letniej podgrzewam w tym mleko na wieczór 

Rzeczywiście teraz widzę, że canpol ma bardzo duży asortyment :) 

ja bardzo sobie chwalę produkty canpolu, są z nami praktycznie od samego początku

kiedyś pamiętam były do testów zabawki do kąpieli, ręczniki bardzo chciałam je testować, ale no moja porada nie byłą opublikowana

Właśnie czasami sie zastanawiam jaka granica wieku czy za moment nie założymy wątku 1 komunia święta naszych dzieci;) 

Hehe pogadać o wszystkim tu można, o kominii też :) 

Wątek o komunii jest 😄 w tamtym roku o tym pisałyśmy bo jednej dziecko szło do komunii właśnie

a to nawet po mojej pisaliśmy jak była przygotowywana;) a ja miałam poczatki ciazy;)

zawsze jakaś cenna rada nawet dla starszaków sie trafi;)

Dobrze jak  mamy są na różnym etapie i mogą podzielić się swoim doświadczeniem 

Aniss a no tak chyba tak to było :) pamiętam tyle, że o tym pisaliśmy bo nawet było pytanie co w prezencie teraz dają i byłam w szoku jakie to teraz prezenty, że już koniec z zegarkami i rowerami 

Ja też jakiś czas korzystałam z lovi ale tam się zaczęło jakoś mniej przyjemnie robić. Zaczęłam więc pisać tutaj najpierw porady a potem stopniowo na forum i już tu zostałam. Pomijając kilka dziwnych wątków gdzie czasami padają jakieś dziwne komentarze to jest tu bardzo przyjemnie :) 

W sumie to tu różne tematy dla dzieci w różnym wieku chociaż większość jednak to o takich maluszkach. Myślę że z czasem jak każda z nas wróci do pracy to nasza aktywność tutaj spadnie bo kiedy znaleźć na wszystko czas :(

Fajnie właśnie że każdy ma już jakieś swoje doświadczenia i można porównać różne przypadki 

Hahaha przypomniał mi się text starszego sąsiada jak ktoś trzymal windę i długo czekaliśmy i mowie pewnie baby się zgadały,) a on No tak one zawsze maja o czym gadać 

Jest fajnie można porozmawiać Naprawdę o wszystkim głównie są to tematy związane z maluchami ale jest też wiele różnych innych takich tematów całkiem tym niezwiązanych między innymi wątek ogólny i o codziennych pogaduchach zawsze miło doświadczeniami się wymienić

O mazia haha nie wiedziałam dobre:) no dobrze to pozniej 18 dzieci... Śluby:) 

I porady mój 18 letni synuś to niejadek jakie macie sposoby drogie Mamy

18 latek? MamaRoz? 

Śmieje się że zalozyny kiedys takie wątki

No całkiem możliwe hahah

MamaRóza ale sie uśmiałam,od razu dzien lepszy...kto wie moze w koncu któras napisze taki wątek jak bedzie potrzeba ha ha ha