Karmienie piersią a nakładki/kapturki

Ja w szpitalu karmiłam mm i w międzyczasie próbowałam rozruszać moją laktacje laktatorem 

karmienie piersią czy mm to każdego indywidualna sprawa, dlaczego miałybyśmy potępiać kogos za to.. dlatego nie lubię grupek np na facebooku, matki są dla siebie okropne.

Aga kiedys nie wierzyłam w to jak ktoś mi powiedział ze matki są okropne i twoje dziecko będzie najgorsze a ich najlepsze ;) ale czasami mysle sobie ze ta osoba miala racje ;/

Ja  facce nie mam wiec nie wiem jak tam do końca jest ;) ale czasami widać jak to jest na placykach 

Oj tak, na Facebooku strasznie jadą po sobie, a to trochę dziwne bo tam się nie jest anonimowym 

Rozanett ja też w szpitalu mm pokarm przyszedł dopiero po przyjeździe do domu w szpitalu laktator i cherbatki nie pomogło na pobudzenie

Lakto terror na większości grup coś porównując do tematu że cięcie to wydobyciny a nie urodzenie dziecka  omijam z daleka

Aniss masz rację bo tak jest bardzo często niestety 

Tu jeszcze nigdy się nie spotkałam z hejtem, każdy jest sympatyczny i pomocny w swoich wypowiedziach 

Oj tak wszyscy mili i życzliwi tu.

Dlatego sporo osób zostaję tu na dłużej albo po jakimś czasie wraca ;)

Ja tu widzę ciągle te same osoby :) ale też jestem tu od listopada dopiero

Rozzanet też są osoby, ale w poradach które np. pisały rok temu, pewnie dzieci starsze juz pracują to czasu brak na pisanie na forum 

ja również od listopada. ale jak się obczai rankingi sprzed iluś miesięcy to i tak dużo znanych osób stąd :)

Pewnie racja, chociaż myślałam, że to forum dla kobiet w ciąży i mam tak do 1 roku życia bo canpol w sumie ma rzeczy chyba takie które się do 1 roku przydają czy się mylę? 

U nas kubki naczynia córka używa po roku nawet 

No niby tak:)  ale dużo man mam roczniaka 1.5 latka i myśli o drugim bejbiku;) 

Rozznet mi sie wydaje ze takie forum to dłuzej nawet niz na roczne dziecko bo jednak wiadomosci jakimi sie wymieniamy to też dotycza starszych dzieci w wieku żłobkowych czy pierwsze dni w przedszkolu, co do produktów testowych... niektóre produkty sa też chyba dla starszych dzieci?

nie wszystkie dzieci sa na butelkach do roku ;)  

Pewnie macie rację 

Rozanet canpol ma bardzo bogata ofertę i nie tylko dla dzieci do roku.Naczynia kubki bidony sztućce termosy śliniaka takie rzeczy spokojnie można testować nawet do 3-4 roku życia a nawet dłużej... laktatory w zależności od dziecka można używać do 2 lat...a forum to nie tylko produkty do testów,to taka bliska rodzina dla mnie gdzie mogę luźno rozmawiać o problemie jaki mam nie narażając się na to że ktoś mnie wyśmieje a doradzi zrozumie...forum to kopalnia wiedzy,porad...

Oj tak, ja też sobie bardzo cenię to forum :) chwilę pisałam też na lovi ale tu mi się zdecydowanie bardziej podoba atmosfera :)