Karmienie piersia a tabletki uspakajające

ja piłam rumianek i melisę i jakoś nie zauważyłam żeby to dziecku szkodziło. Są różne suplementy ziołowe, ale tego bym się bała - niestety 

Ja też żadnych leków nie biorę czy to niby bezpieczne positivum czy też nie. Wolę nie ryzykować i nie testować ;) 

No właśnie.dlatego najpierw warto wykorzystać bezpieczne metody typu herbatka niz lykac tabletki

Ja bez badań, czy w ciąży czy przy kp wolę unikać. Nawet jak jest dozwolone to wolę jak nie ma konieczności nie brać.

Macie rację, lepiej nie testować na sobie. 

mnie to zawsze irytowałajedna farmaceutka,strasznie nie lubiłam robic zakupów jak ona bbyła.zawsze gdy chciałam coś w ciązy dla siebie to mówiła że lepiej nic nie braćbo nie można....ale tak patrze z perspektywy czasu to mądra kobietka,bo przecież to odpowiedzialnośc za doradzenie pewnie by jej ciązyła gdyby coś sie stało.

ja mam super apteke pod nosem, jedna z aptekarek - szalona kobieta ;) ale mega ogarnieta, zawsze doradzi, z recept wyczyta z czym człowiek się boryka, zasugeruje co i jak ze zniżką dostać itd. Generalnie lubie na nią trafiać ;)

A ja wolę jak ktoś doradzi niż wszystko neguje. 

ja tez tak wole nie lubie krytyki i negowania wytykania co zle no jakos za slaba na to jestem i zawsze moja obrona bywa atak lub poprostu nie slucham choc wiec ze tez ta druga strona moze nie miec tego na mysli jak ja to odbieram.

ja to tak z przekąsem napisałam że mądra bo nie chciała brac odpowiedzialności za sprzedawane rzeczy.....jest też taka jedna kierowniczka apteki taka ludzka i zyciowa,ją lubię najbardziej bo sie nie wymądrza,nie mówi nie mozna ,tylko doradzi....

Najbardziej mnie irytują takie co to idziesz z recepta i konkretnymi zaleceniami od lekarza a one ze "kto to Pani tak kazał brać?!" i już wątpisz we wszystko.. 

no tak, zdarza się niestety, ale z drugiej strony lekarze tez popełniają błędy, wiec czasem dobrze jak nam w porę ktoś zwróci uwagę

Może lepiej melise :)

Ewe Powiem ci że taka aptekarka to złoto jeszcze w obecnych czasach gdzie wszystko z dnia na dzień jest coraz droższe leki również to jest fajna sprawa jak ktoś zaproponuje ci jakieś zamiennik który tak naprawdę kosztuje o połowę mniej a skład i działanie jest takie samo rzadko się to spotyka pamiętam jeszcze kilka lat temu było to często spotykane w aptekach że sami aptekarze proponowali jakieś zamienniki Natomiast teraz zauważyłam że jak człowiek nie zapyta to nie uzyska takiej odpowiedzi tak po prostu

ja na insta obserwuję taką mamę aptekarkę i ona fajnie odpowiada i odpowiada na pytania 

mamaWojtusia to ja ją obserwuje na fcb :D bardzo ja lubię i jak pracuje w aptece to uważam że zna się na rzeczy

Tak najlepiej przeczytać ulotkę i co zawierają te tabletki jakie substancje 

ja ją uwielbiam 

W aptece pracują czasem niekompetentne osoby. Chciałam kupić córce furagin a farmaceuta kłócił się że mną że 5 latce nie wolno przyjmowac. Wkurzyłam się krzyklam ma mi Pan sprzedać i tyle 

U nas gość jeden w aptece wszystko wciska