Karmienie piersią alergika

jeden nie był alergikiem ale teraz zobaczymy jak drugi się urodzi. Mam nadzieje że nie bedzie

my mieliśmy tylko skaze bialkową

u nas na szczęście nie było skazy przy żadnym dziecku

na początku pediatra zalecał mi stosowanie mleka z oznaczeniem HA, choć mały nie wykazywał alergii

My od 10 dnia karmimy sztucznym mlekiem i alergii ja nie było tak nie ma

karmiąc piersią trzeba uważać na to co się je

agus29sc to dziwnie. Pierwszy raz słyszę żeby lekarz zalecał mleko HA bezpodstawnie.

anka8661: właśnie mnie to zdziwiło, ale i tak podawałam zwykłe mleko

kuzynka karmiła zwykłym mlekiem i nic sie działo

syn mojej siostry pije normalne modyfikowane i nic się nie dzieje i to jeszcze sama wybrała bez lekarza

bo ci lekarze to sie w ogole nie znaja… moja dostala wysypki, babka twierdzila ze to od mojego pokarmu… chodz ja wtedy juz praktycznie nie karmiłam… i zaleciła HA i mała jeszcze gorszej wysypki po tym dostala, wórciłam do normalnego i wszystko ucichło

Moja mama karmiła siostre mlekiem krowim które kupowała od sołtysa i nigdy nie miała mała uczulenia i żadnych dolegliwości brzusznych

u nas nie było problemu synek zaakceptował pierwsze mleko modyfikowane, które mu podałam

zdalam się bardziej na swój instynkt niż na opinię lekarza, nie dość że mogłabym dziecko narazić na jakieś uczulenie to jeszcze pozostaje kwestia finansowa…

moja córa też bez problemu piła mleko modyfikowane

Mój synek tez nie miał problemów z akceptacją modyfikowanego mleka

Tylko były problemy gdy chcieliśmy je zmienic na inne

mleko modyfikowane u nas się przyjeło bardzo dobrze i kupowałam to zwykłe właśnie

ja będę podawac bebiko

siostra też podawała bebiko i była zadowolona dobre i nie drogie