Karmienie piersią alergika

my podajemy caly czas bebilon i tez jestesmy zadowoleni

u nas pije mleko krowie bo w proszku nie chaiała

super bo naturalne…a w proszku…co tu duzo mówić.

dokłanie to na noc pije krowie tak to cyca ciagnie moja kruszynka która w styczniu bedzie miec 2 latka

U nas również bebiko się bardzo dobrze sprawowało poza piersią.

Karmienie piersią najlepsze, ale ogólnie duży wybór mleka w proszku. Jeśli nie możemy karmić piersią trzeba spróbować mleko w proszku i sprawdzić reakcję naszego maleństwa.

W pewnym momencie poza piersią dziecku powinniśmy równiez podawać mleko modyfikowane.

ważne aby dziecko było najedzone

najgorsze jest się zadręczać - nic dobrego z tego nie wyjdzie

u nas ciagnie cyca ale na oc pije zwykłe krowie mleko bo modyfikowanego nie chiałą a lekarz mówił zeby nie zmuszac

angela ja po trzech miesiacach na piersi musialam przejsc na modyfikowane i przez pewien czas bylo mi strasznie zle z tegopowodu

Syn mojej znajomej ma alergie i karmiąc go piersią musi strasznie uważać na to co je

Mój synek je pięknie :):slight_smile: Pije mleczko z piersi:) Jedzonko wystarcza mu na 3,5 godziny :slight_smile: Jestem dumna, ze mogę go wykarmić :slight_smile:

ja nie karmiłam

mama musi uwazac na to co je

ja szczególnie na początku karmienia uważałam i stopniowo zaczynałam jeść różne rzeczy

ja też na początku uważałam co jem a później jadłam wszystko

czym bardziej uważałam tym gorzej bo byłam cała zestresowana mogę czy nie mogę

Oj na samym początku na każdy kęs uważała z przesadą… nawet na lodówce miała co mogę jeść a czego nie. Teraz mała ma 5 miesięcy staram się jeść wszystko ale mam jeszcze takie wahania czy na pewno mogę to jeść

ja w trakcie ciąży i wczasie karmienia uważałam co jem ale bez przesady