ja mam butelke canpolu i jestem z niej zadwolona zabieramy ja w termoopakowaniu na spacery i wyjazdy
monika to z czego on pił przeważnie dzieci po jakimś czasie piją z butelki
my zabieramy arsenał… butla, mieszanka, termos z woda, woda mineralna do przepłukania butli
na krótki wyjazd można zabrać też sok Bobofrut (jest gęsty i pożywny) dzięki czemu dziecko też będzie najedzone
termoopakowanie rzeczywiście jest przydatne zarówno zimą jak i latem, utrzyma nam odpowiednią temperaturę
Termos z wodą i mieszanka w butelce, wszystko wcześniej odmierzone.
Ja na wyjazd zabieram wodę w termos i przygotowuję jak potrzeba. Ważne by termos dość dobrze trzymał ciepło.
ja biore tez w termosie wode i puszke z mlekiem zeby zrobic na biezaco mleko, nie biore nigdy wczesniej przygotowanego
ja do torby termoopakowania wkladam butelke z goraca woda a w drugiej butelce cieple mleko odciagniete i dzieki temu dluzej utrzymuje cieplo
ja zawsze zabierałam swoją wodę do mleka modyfikowanego żeby nie zmieniać wody takie zmiany wody powodują zatwardzenie
Ja na szczęście karmiłam córke piersią.
a ja do tej pory zabieram ze sobą termos z ciepłą wodą
nawet na karmienie nocne miałam już przygotowaną wodę w termosie
ja tylko piersią karmiłam
ja na razie piersia karmie tylko na noc daje mleczko z kaszka
ja karmilam piersia caly czas
ja tez tylko piersia…
ja dokarmiam ale tylko wtedy jak naprawdę muszę
po takim mleczku z kaszką dziecko lepiej się doje i dłużej śpi ale ja na razie na noc daje pierś mała przy niej ładnie zasypia jest spokojniejsza
tylko piersia.
moj czy zje mleko z kaszka czy tylko kaszke to i tak sie nie najada na dlugo