ja tez tylko piersia a chcialam dokarmiac bo coreczka ma 5 miesiecy i wieksze potrzeby a mojego mleka czasem juz brakuje ale niestety zadne mleko jej nie pasuje, kazdym pluje
ja karmie piersia poza domem a na noc robie mleko z kaszka
my już na butelkę przeszłyśmy
Ja pierwszą córke czy to w domu czy to poza domem to karmiłam butelką.
ja nie mialam i nie mam problemu z karmieniem butelka poza domem biore przegotowana wode i mleko w pojemniku
barborka2403 tez tak robie bo te termoopakowania sie nie nadaja najczęściej
ja zabieram wode i puszke mleka w koncu w wozku mam sporo miejsca nawet pod spodem, zreszta mieszcze sie w torbie, zabieram mleko i herbatke i mam duuuzo czasu na spacerowanie
Ja jak karmiłam piersią to nie zabierałam ze sobą niczego, po 6 miesiącu to już brałam jakąś chrupkę na wrazie coś i wodę w kubku niekapku.
ja karmiłam tylko piersią ale kolezanki biora wode w termosie
ja do tej pory karmiłam piersią ale musiałam przejść na butelkę ze względów zdrowotnych i dzisiaj pierwsza wyprawa do teściów na drugi koniec miasta pojemnik na mleko mam to fajna rzecz, będę musiała tez wodę butelkowana dla niemowląt zabrać
Ja grzałam wodę w butelce tak na bardzo bardzo ciepłą i wkładałam do Canpolowego opakowania termicznego. Potem na spacerku robiłam mleko mieszając odmierzony i zapakowany proszek z mlekiem
ja mam mały termos 0,5l
karmienie piersia jest mniej czsochlonne, a przy butelce trzeba go troche wiecej poswiecic
znajomi mają nawet podgrzewacz samochodowy
ja musze kupic pojemnik na mleko, jest sporo opinii ze to jednak dobra rzecz bo puszke ciezko jest zmiescic w torbie a zreszta po co cala puche targac
ja potrzebna ilosc mleka przesypywalam do malutkiego sloiczka a wode trzymalam w malym termosiku
w sklepach aż się roi od wynalazków ułatwiających karmienie butelką poza domem, wystarczy poszukać
My jak gdzieś wyjeżdżamy to zabieramy 2 butelki w jednej odmierzoną porcję mleka a w drugiej wodę ![]()
ja nie karmię na zewnątrz
u mnie to jest ciepla w termosie a zimna przegotowana w butelce