Kaszki / kleiki dla niemowlat

Ja kakao to lubię najbardziej z wiatraczkiem takie starodawne;D

Ja muszę zacząć takie owsianki robić, może się przełamię:D

Ja ostatnio kupiłam owsianke z kakao i syn nie chciał pić..  jednak swoje pewnie lepiej smakuje ale nigdy kakao nie dodawałam do owsianki

Mama em ja tez takie kupuje;) najlepsze ;) kiedys kupilam inne tez naturalne niby dobre ale to nie to ;) 

MamaEm z wiatraczkiem też może być :D byle nie miało w składzie dodatkowego cukru.. bo jeszcze się go w życiu dzieciaki najedzą :)

ja już te owsianki robię rano z automatu i wszystko na oko rzucam do garnuszka. Synek na szczęście wcina je zawsze z apetytem 

U mnie mąż lubi owsiankę i dzieci też lubią. Ja z jabłkiem też zjem. A kiedyś nie lubiłam .

Ja zjem ale muszę mieć dużo owoców 🥰🤣

Ja.z.mezem to nie jemy owsianek. Chociaż mąż szybciej zjadłby niż ja ;)

Owsianki super ale powiem wam ze ostatnio zrobilam kasze manna z kakao dla mnie bomba;) dla niejadka patrzac po tym jak ona zjada to tez jej smakowalo ;) dobre i 3 łyzki;)

U nas ostatnio hitem jest kaszka i owsianka z mrożonymi malinami :)

blw.bez.spiny moi też uwielbiają mannę z malinami, awokado i orzechami . Mogliby to jeść ciągle :D 

U nas najczęściej właśnie maliny, borówki lub banany jako dodatek owocowy do kaszki. MOje w sumie lubią każdą kaszę na mleku wiec i nawet jedzą kuskus z owocami 

U nas owsianka to hit, najlepiej n mleku ale gęstą z bananem i cynamonem :)

muszę spróbować dać kuskus mojej córce, zobaczę czy jej się spodoba;P

A próbowałyście pieczonej owsianki z jabłkami? ja na początku też nie bardzo mogłam się przekonać do płatków owsianych - kombinowałam z różnymi przepisami, testowałam i w sumie od wesji pieczonej zaczęła się moja miłość do wszelkich owsianek :) 

Ja nie próbowałam, owsianki mi nie za bardzo smakują

Dziecko też ma swoje smaki może ryż z jabłkami albo z innymi owocami zamiast kaszek 

Owsianka tez nie przepadam