Katar i spacer?

ja skorzystałam chociaż z wtych dwóch słonecznych dni.. dzisiaj znowu kipesko

Ja jak rodzilam zima to chyba z miesiąc nie wyszłam na spacery,ale też powietrze było okropne. Teraz to wyszłam w piątek w niedzielę już był spacer,ale także był czerwiec upały to można było zaraz iść jak była siła

Pogoda znoqu ma sie popsuc u nas juz alerty powysylane z silnymi wiatrami to pewnie jakies zmiany pogodowe nawieje

Macie taką brzydką pogodę? U nas od kilku dni po 8 stopni i słoneczko świeci. Staram się codziennie iść na spacer albo chociaż na balkon wychodzimy :) 

Anisss też dzisiaj dostałam sms z alertem no i po 16 zaczęło mocno wiać. Ciekawe jak jutro będzie. 

Ja też wietrzę rano bo wieczorem sam smog czuć i taki smród okropny że nie ma czym oddychać.

okropna jest, ostatnie 2 dni były super, ale od dziś znowu.. wiatr, deszcz i alerty

U nas w nocy wichura na balkonie roqer przewrocilo, dzisiaj podobnie ;(

Straszne te wiatry ostatnio, ja musiałam wczoraj z rana iść do lekarza z dzieckiem to wózek mi szarpało przez ten wiatr. Na szczęście tylko przez osiedle musiałam przejść bo przychodnia po drugiej strony ulicy 

U nas tez te wiatru mocne,na dziś też zapowiadali choć na razie jest spokój...

Przyznam ze nie pamietam kiedy w ostatnich latach tak silnie wialo i tak czesto przrdewszystkim

Ja dziś jak stanęłam i puściłam wózek to mi go przesuwało,ale spacer zaliczony

Nas przewracało tak wiatr wiał. Ale chociaż chwilkę się przewietrzylysmy :D 

Mazia Ty po takim zamknięciu to nawet jakby padało to byś pewnie wyszła trochę się dotlenić:D

Mazia wazne ze spacer był,u nas wieje i wieje ale nie tak mocno jak w nocy

Mi już btakiej spacerków 

metraż mąż chodzi i córka bo mi już w 38 tc nie wskazane 

Kasia a to lezysz cały czas w domu? dlaczego nie możesz chodzić??

kasia, leżysz bo zalecenie lekarzy, czy po prostu ciężko ci cokolwiek zrobić?

Kasia a czemu ci niewskazane?

cieżko mi cokolwiek robić 

jeszcze w domu ok, pomału itp

ale jak dłużej swoje to juz nogi z waty 

ja tez mam juz prawie 2 tyg ciśnienie wysokie biorę tabletki na zbicie i jest ok

ale bol glowy non stop

Mamaem masz rację :D w deszczu bym latała : D dziś też wiało tak, że miałam problem pchać wózek, ale musiałam wyjść

Kasia jeju to jak Ty żyjesz z bólem głowy ! biedna, ja na końcówce bo chciałam urodzić bez indukcji to spacery robiłam trzy dziennie. Nogi to wieczorem mnie tak okropnie bolały, ale musiałam próbować

Kasia ojej współczuje Ci...to jednak faktycznie lepiej i bezpieczniej w domu...