Katar i spacer?

Ciśnienie mam wręcz niskie ale puls 107 

i głowa jak bym byla pi dobrej imprezie 

Kasia u mnie bylo podobnie puls ze serce malo nie wyskoczyło teraz mam cisnienie na lekach a puls za niski ;)  ;) u ciebie juz koncowka wiec lada mpment bedzie lepiej pamietaj ze w pologu tez visnienie lubi robic niespodzianki ;(

Już w pierwszej ciazy miałam to samo i po porodzie bralam bardzo duża dawkę tych tabletek 

No u nas też to wiatrzysko dało popalić. Na spacer nie wychodziłam ani bo nie wiem czy bym ten wózek dała radę utrzymać. 

Kasia współczuję Ci. Pewnie już się nie umiesz porodu doczekać. Z bólem głowy to jakaś masakra :(

Kasia a problemy z ciśnieniem masz od zawsze czy zaczęły się w ciąży ? 

Ja wszytsko robiłam do dnia porodu, chociaż czasem już byłam zmęczona... 

Kasia współczuję Ci, mnie wczoraj jeden dzień głowa bolała i byłam nie do życia...

Kasia moze uda sie tobie bez lekow chociaz jak pp viazy dalej bylo cisnienie to raczej nie ma sie co nastawiac;/

Ja dzis bylam po recepte to mi lekar powiedzial ze nikla szansa aby je odstawic ;( 

współczuję wam dziewczyny :(

Ja mam nadciśnienie sprzed ciąży i właśnie za każdym razem ciąża mnie leczy jednak parę miesięcy i wraca nadciśnienie

tylko w ciazy 

po pierwszej cc brałam 3 tabletki 3 razy dziennie 

po jakimś czasie stopniowo zaczęłam z nich schodzić do 3,2 i 1 dziennie i wtedy je odlhzylam i było ok 

teraz juz przed porodem sie zaczęło wiec napewno ze szpitala przy wypisie tez dostane takie zalecenie żeby brać je dalej

lekarza pytałam o tabletki na tarczyce to mówi żeby jeszcze brać po 6 tyg zrobić badania i jak będzie ok to zejdziemy z nich :) 

kasia ja miałam chyba 2 tygodnie po porodzie jeszcze brać normalną dawkę , a potem chyba odstawiałam, ale te 6 tygodni to taki spokojny czas pewnie 

Ja miałam po porodzie od razu odstawić i po 6 tyg zrobić badania, potem po kolejnych 6 tyg i dopiero się zaczęło;/

U nas na szczęście nie ma problemu z ciśnieniem i tarczycą

Mamaem to spore masz te wyniki teraz ?

ja miałam ciągle dobre, ale po covidzie na bank będzie tragedia bo to norma, do tego teraz usg moich guzów mnie czeka i się obawiam co wyjdzie . Mam nadzieję, że nie rosną 

Może w szpitalu odrazu zrobią test na tarczyce po cc ? 

Mazia tsh miałam poniżej normy tej minimalnej a ft4, ft4 to w cały świat... 

Ja mam nadzieję że teraz nas nic nie dopadnie. Jak do tej pory mam wyniki dobre tylko muszę żelazo zacząć brać 

ja biore ascofer :)

też brałam ascofer 

A mi polecił szelazo ? ktoś brał?