Mazia masz jakieś guzki?
Kasia mysle ze po cc bedzie zaeczesnie ;(
A nie lepiej żelazo uzupełnić z dietą ?
Miśka pyska ja brałam przez jakiś okres
Madzia mam torbiele na tarczycy mnostwo, dwa podejrzane były i na początku ciąży mi wyszło. Także miałam biopsję, na szczęście są to guzy łagodne trzeba kontrolować co rok przy USG. Żyje nadzieją,że nie rosną i że nowe nie robią się podejrzane
Nati długo brałaś ?
Ja miałam żelazo bardzo dobre i nawet ginekolog się dziwiła, ale ja dużo jadłam fasoli, brokułów , szpinaku i cukini z zasmażaną bułką tartą, mogłam to jesc non stop.;p
Mazia to na pewno straszne żyć że świadomością, że ma się takie guzki i że z czasem mogą się powiększyć i zagrażać człowiekowi
Mazia, będzie dobrze, nie stresuj się :*
wiecie co stresowałam się w ciąży bo to wyszło na początku, a jakby był złośliwy to czekało mnie usunięcie tarczycy, ale bez naświetlania bo ciąża i bałam się w tedy bardziej. Teraz jestem pod kontrolą i co rok mam USG to mam nadzieję, że będzie dobrze, a jak coś w porę się to wyłapie
Wiadomo dobrze jest jak już lekarz to kontroluje i cały czas jesteś pod stałą opieką lekarza
Pozostaje sie tylko kontrolować i zyc nadziaja ze bedzie dobrze z czasem nic sie z tego powaznego nie rozwinie
Pina dokładnie ! choć wiadomo nutka niepewności jest już zawsze skoro coś tam siedzi i może zacząć rosnąć
u nas na katar plasterki aromactiv sprawdzają się.
Plasterki sa najlepsze córka dzięki nim przesypiała w spokoju noc
Ja na wacik daje kropelki inhalol i wieszam obom łóżeczka
Moja ostatnio straszny katarek ma, nie nadążam jej glutów z noska wyciągać. Nawet przerzuciłam się na ten katarek do odkurzacza i mega polecam, nie wiedziałam, że to jest takie genialne urządzenie. Bez porównania z takim aspiratorem elektrycznym, który używałam wcześniej
Może ja sobie kupię ten do odkurzacza bo zastanawiałam się nad takim elektrycznym
Elektryczne maja chyba slabsza moc? Ja sie zastnawialam nad nimi ale mialy wlasnie kiepskie opinie kupilam canpola potem dostalam do testow;) ktory sie sprawdza bardzo dobrze i polecam ;)
Do odkurzacza no coz w ciagu dnia jeszcze ok ale w nocy ? Chyba ze by w nocy uzywac zwyklego w razie naplywu kataru i koniecznosci odciagania
Mi się nigdy w nocy nie zdarzyło odciągać, bo jak mała zaśnie to tylko na jedzenie się przebudza i je na śpiocha.
Ten do odkurzacza używam dopiero od 3 dni i na prawdę robi świetną robotę. Przy tym katarze juz nie dawałam rady z tym na baterie