Dziekuje Ci, Mama_Gratki za trud jaki sobie zadalas Ja pamietam ze przy corce faktycznie jakiesz szczoteczki byly, i ramke filcowa tez kojarze. Ale pampersow ani zabawek do kapieli juz niestety nie pamietam… no coz.
Poczekam i zastosuje sie do Twojej porady, a nowe konto zawsze przeciez moge zalozyc
Jesli zas o IKEA family chodzi to informacja o kawie jest chyba faktycznie nawet na ich stronie. Zas jesli o sloiczki i reszte chodzi to nie wiem niestety na ile to prawda, choc tez o tym slyszalam. Zdaje sie ze byl plakat w windzie w naszym sklepie, gdzie pisano nawet o tym ze w pokoju dla mamy z dzieckiem sa darmowe pieluszki i wlasnie wzmianka o sloiczkach i sliniakach. Faktycznie w czesci restauracyjnej stoi mikrofalowka podpisana ze jest wlasnie do podgrzewania tychze. Ale jak to dziala - nie wiem niestety. (A darmowe pieluszki niestety prawda nie sa )
Mama gratki to super Ja szczoteczek nie dostałam więc nie wiem nic o tym.
A co do rabatu to jak ma się te 10 proc to jak się robi regularnie zakupu to zostaje 10 proc nie wiem jak jest jak ma się 10 proc ale nie robi się zakupów.
Mnie szczoteczki także ominęły.
W Ikei w restauracji, tam gdzie są słoiczki dla dzieci wisi informacja. Z tego co kojarzę, chyba do 3 roku życia przysługuje. Warunek jest taki, że dziecko musi być z nami obecne. Mi ostatnio dali deserek, na razie czeka w szafce bo jeszcze nie rozszerzam diety.
A podobno można też dostać darmowe pampersy do przebrania dziecka w Ikei, ale nie wiem, zawsze korzystam z własnych.
W ogóle, Ikea jest fajna, pro rodzinna, każda kasa jest kasą pierwszeństwa. A jak chcecie coś zwrócić, reklamować albo cokolwiek załatwić w punkcie obsługi, to jak macie małe dziecko albo jesteście w ciąży, to pobieracie numerek pierwszeństwa i będziecie obsłużone w pierwszej kolejności.
znakomity pomysł ze słoiczkiem bo nie zawsze mamy przy sobie, w ikei go nie kupisz, a jak jemy obiad to dziecko też ma ochotę - nie musimy martwić się o ilość cukru/soli itd. To olbrzymie ułatwienie i miły gest, brawo dla marketingowców
Michu, dokładnie.
Co do maili to śledźcie je uważnie bo one nie są takie jasne, ja gdzieś w połowie dopiero doczytałam, że mają dla mnie upominek - łatwo je przegapić.
Moja mama kupiła na święta moim siostrom lego właśnie z chińskim napisem. Opakowanie normalnie wyglądało i jak to oryginalne lego tylko sam napis był po chińsku.
Cena oczywiście sporo niższa ale niestety jakość też…
Klocki bardzo ciężko wchodziły jeden w drugi, a kolory były zupełnie inne niż te nasze polskie lego które można kupić w sklepach.
Szwagierka kupiła swojemu synkowi właśnie samochodzik w PEPCO taki ala lego i niestety ułożenie go było nie lada wyzwaniem. Wkładając jeden klocek kolejne trzy wypadały. A jak już udało się go złożyć w całości to najlepiej jakby był postawiony na półce i zeby nie ruszać go bo zaraz zaczął się rozpadać.
Oryginalne lego po ułożeniu może służyć do zabawy A niestety te podróbki już nie…
Mama Hani to zależy jakie podróbki chińskie widocznie bo koleżanka kupuje na Ali z jednej konkretnej chińskiej firmy co to podróbki robi i są identyczne jak lego praktycznie i nie ma takich problemów że wypadają czy ciężko się składają itd
A no widzisz Aiisa może rzeczywiście zależy… one na prawdę wyglądały identycznie, to było lego friends w tych fioletowych pudełkach. Z tą różnicą że napis był Chiński
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.