Klocki lego

Wow paczka pampersow :slight_smile: to super prezent bo wiadomo pampersy idą przy maluszku ekspresowo :wink:
Szkoda, że wcześniej nie pomyślałam to może tez bym się załapała.
Musze sobie ściągnąć aplikacje i może jakies fajne promocje się pojawią.

Ta pierwsza paczka przysługuje pomiędzy 34 tygodniem ciąży a 1 miesiącem życia maluszka.

To już zdecydowanie za pozno bo córka 6 miesięcy skończyła :wink:
Ale może przy trzecim się zalapie :wink:

To faktycznie, nawet jakbyś podała inną datę urodzenia córki, to w 1 nie wejdzie na pewno :smiley: Ale warto ściągnąć aplikację. Zawsze to kilka % taniej na zakupach. Ostatnio była promocja 2+2 na kosmetyki dziecięce.

Oj nie wejdzie, ona w 4 śmiga

Patrycja ale na roczek dostaje się prezent też ostatnio były zabawki do wody a tetaz nie wiem :slight_smile:

O, o prezentach na roczek nie wiedziałam.

A jak to dziala z tym kuponem na Pampersy? Dostaje sie jakiegos maila, czy wyswietla sie w apce?

To super, że na roczek też będzie prezenet. To już za 6 miesięcy. A dopiero co się urodziła…
Ja to dzisiaj doła mam. Byliśmy u kardiologa i brak poprawy z serduszkiem. Aż się ryczeć chce

Powinien przyjść mail. Ale mi na te 1 pampersy nie przyszedł, zapytałam się pani kasjerki, czy mi przysługują, sprawdziła w systemie i dostałam za darmo, czy tam za 1 grosz. Na trójki przyszedł już mail.

Ok, dzieki za info Pati :slight_smile: Nr 2 sie jeszcze nie urodzil a w Rossne nie da sie byc w ciazy i byc rodzicem jednoczesnie, wiec dopiero jak sie urodzi to zobaczymy czy bedzie jakis kupon :stuck_out_tongue:

A jeżeli chodzi o promocje, to nie wiem, czy wiecie ale jak macie kartę Ikea Family i jesteście z małym dzieckiem, to przy zakupie obiadu dla dorosłego można za darmo dostać obiadek lub deser w słoiczku dla dziecka.
Dzisiaj byłam w Ikei i oczywiście wróciłam do domu z zabawkami. Duży pluszowy pies a do tego Ikea wypuściła nową serię dla niemowlaków. Kupiłam pluszową grzechotkę żyrafę i piłeczkę safari też pluszową i grzechoczącą.

Michuni ale te pampersy z tego co wiem jeszcze można odebrać przed porodem o ile mi się nie myli jedynie co warunkiem jest rejestracja przed 35 tc.

No wszystko fajnie, Aiisa ale nie ma opcji zaznaczenia “jestem w ciazy” jak juz sie ma starsze dziecko zapisane. Nawet pisalam w tej sprawie pytanie do ich obslugi klienta, bo myslalam ze moze glupia jestem i nie umiem. Mam wpisac drugie dziecko jak juz sie urodzi, tyle.

My tez ostatnio bylismy w IKEI i faktycznie sporo nowosci. Podoba mi sie ze maja teraz tez poduszke do karmienia :slight_smile: Ale ja sie jakos powstrzymalam i nie nakupilam pluszakow. Klara dostala fartuch do malowania bo stary sie popsul i taka lodke do zabawy w kapieli, sama nie wiem po co, bo ma takich zabawek od groma ale chciala to co jej bede skapic :stuck_out_tongue:

Michuni I dostaniesz pampersy tak jak wpiszesz malucha tak ?

No wlasnie tego nie wiem, Aiisa, dlatego pytam jak to jest z tym mailem i w ogole. Byloby troche chamsko gdybym nie dostala tylko dlatego, ze to moje drugie dziecko, no ale kto wie. :smiley:

Michuni być może dostaniesz hmm zawsze możesz założyć na np męża maila konto w aplikacji rossne zaznaczając że masz np 34 tc i odebrać czy coś ewentualnie…

Aiisa też o takim rozwiązaniu pomyślałam. W sumie to mąż też może założyć karte. Maluszka będziecie mieć. Bo co innego gdyby ludzie tak robili z pazerności i oszukiwali w rzeczywistości nie mając dziecka. A skoro się pampersy należa to warto by skorzystać… Ja niestety przegapiłam…
No ale gdyby miało być trzecie to będę pamiętała.

Faktycznie, moze macie racje, ale glupio mi troche :stuck_out_tongue: Zobaczymy, czy dostane jakis kupon po wpisaniu malucha. Jak nie to moze faktycznie bede kombinowac. Albo znowu do nich napisze maila :slight_smile: No bo skoro inni dostaja to czemu mam byc niejako “poszkodowana”? :wink:

poczytałam, poszperałam. Michu, na Twoim miejscu czekałabym do dnia porodu, wprowadziła dane drugiego dziecka i wysłała męża do drogerii - najlepiej żeby pytał kasjerkę bo maile chyba nie zawsze przychodzą (do nas nie dotarł).

Znalazłam taką informację:

"Od daty aktywacji karty każdy uzyskuje możliwość podwyższania przysługującego mu rabatu o jeden 1% co każde 90 dni. Warunkiem podwyższenia rabatu jest odbycie w każdym z tych Okresów minimum 6 wizyt. Przy czym maksymalny rabat nie może wynosić więcej niż 10%.

Ponadto dla dzieci i rodziców Rossmann przygotował regulaminowe upominki. Można je zakupić za przysłowiowego grosza w momencie, gdy:

1. Spodziewamy się dziecka
  2. Zostania rodzicem
  3. Ukończenia przez dziecko 1 roku życia
  4. Ukończenia przez dziecko 2 roku życia"

Rabat nam systematycznie wzrasta tylko zastanawiam się czy on później już taki zostaje np te 10%? Czy z drugim dzieckiem rośnie od nowa?

Prezenty by się zgadzały:

1. Spodziewamy się dziecka- dostaliśmy pampersy
  2. Zostania rodzicem - otrzymaliśmy szczoteczki do ząbków, to było dość wcześnie bo wtedy o ząbkach nawet nie myślałam więc córka mogła mieć miesiąc/dwa
  3. Ukończenia przez dziecko 1 roku życia - Aisa dostała zabawki do kąpieli
  4. Ukończenia przez dziecko 2 roku życia - wyczytałam, że prezentem była filcowa ramka na zdjęcie

Co do ikea family - nie znalazłam informacji o bezpłatnym obiadku lub deserku dla dziecka (skąd wiecie? jaka jest granica wieku?)
Aaaale znalazłam coś dla mnie nowego: jeśli macie kartę to od poniedziałku do piątku napijecie się bezpłatnie kawy lub herbaty :slight_smile: