Ja karmie synka już 2lata i 4mc i pije kawę codziennie po jeden, czasem dwie filizance ,teraz mam ciężkie czasy bo zdiagnozowano u synka nowotwór, bardzo mało śpię pije po 1-2filizanek kawy ale nie zauważyłam roznicy w pokarmie teraz napewno mam mniej niż na początku bo wiadomo że synek teraz częściej ssie pierś żeby się przytulić bo ogólnie je dużo innych potraw razem z nami, teraz co prawda przez całą jego chorobę potrzebuje cyca częście ale nie zawsze po to by zjeść tylko żeby poczuć się bezpiecznie , jak jestemy bardzo często w szpitalu niestety
Ja karmie synka już 2lata i 4mc i pije kawę codziennie po jeden, czasem dwie filizance ,teraz mam ciężkie czasy bo zdiagnozowano u synka nowotwór, bardzo mało śpię pije po 1-2filizanek kawy ale nie zauważyłam roznicy w pokarmie teraz napewno mam mniej niż na początku bo wiadomo że synek teraz częściej ssie pierś żeby się przytulić bo ogólnie je dużo innych potraw razem z nami, teraz co prawda przez całą jego chorobę potrzebuje cyca częście ale nie zawsze po to by zjeść tylko żeby poczuć się bezpiecznie , jak jestemy bardzo często w szpitalu niestety
komus sie komentowanie zawiesilo xd
patt mazz ha ha ha oj tak ale to pewnie wina tej info ze nie da sie dodac komentarza i daje sie zapisz po raz wtóry,heh musimy wybaczyc
jest to uciążliwe, ale faktycznie mimo informacji o błędzie komentarze się dodają i juz po pierwszym takim obczaiłam ze to jednak działa, aczkolwiek mozliwe ze cos równiez zdublowałam nieświadomie :D
ewe pewnie kazda znas zdublowała swoje komentarze
No Ewe zaszalałaś z tymi komentarzami, ale faktycznie ja przez kilka dni wogóle myślałam co tutaj wchodziłam, że nic nie da się dodać dlatego wychodziłam i rezygnowałam a tutaj niespodzianka, że jednak coś sie dodało.
Mi również jak chciałam otworzyć dany wątek w nowej zakładce to pojawia mi się error i nawet odświeżanie strony nic nie pomaga.
Ale przez to ze forum działało kiepsko to mi też czasami dublowało komemtarze. Nie chcialy się dodawac a pozniej dodalo sie np kilka
Ale w końcu forum działa :))
tez mi sie tak zdarzalo nie raz pod czas tych problemow ale juz smiga cudownie
Smiga cudownie i bardzo dobrze bo to już męczące było strasznie
teraz to w 30min ogarniam wiesci na calym forum bajka
Ja się ciagle zapominam... loguje sie otwieram post, pisze kom i idę coś robić bo ciagle mi się wydaje ze to bedzue trwało, wracam a tu już komentarz dawno dodany i już zdażyło mnie wylogować :D
Oj tak to można siedzieć i pisać,też mi zajmuje to niecała godzinkę i wiem co u was
Ja też miałam problem z logowaniem i dodaniem komentarzy, bo długo to trwało, na szczęście już wszystko jest w porządku.
Magia ma tel smiga
Cale szczezcie dziala bo bylo te opoznienia byky denerwujace
oj działa działa...teraz pisze sie super
Aż odechciewało Się używć forum
Też ostatnio miałam problemy, więc tutaj nawet nie zaglądałam.