lepiej nie miec takich dolegliwosci ale jak sie ma to zawsze do lekarza rzeba isc
w ciąży lepiej konsultować sie z lekarzem niż brac cos samemu. Lepie nie ryzykować
ja nawet podczas przeziebienia po konsultacji z lekarzem balam sie brac leki przepisane. jdynie co to kupowalam prenalen syrop dla ciezarnych i matek karmiacych.
ja leczylam sie sposobami domowymi, ten strop na mnei nei dziala
Ja również uważam że lepiej sie skonsultować z lekarzem gdy coś nam dolega gdy jesteśmy w ciaży niż brać coś i zaszkodzić dziecku.
dokladnie lepiej nie ryzykowac
Gdybyśmy brali leki na swoją odpowiedzialność i by coś było nie tak z dzieckiem później mielibyśmy do siebie żal.
lepiej skonsultować sie z lekarzem niz samemu coś brać, po co ryzykować.
Popieram, lekarze są od tego żeby pomóc i nikt prócz nich nie wie jak zrobić to najskuteczniej.
dokladnie najlepiej pojsc na konsultacje z lekarzem, nie ma co samej sie leczyc
Nie ma co ryzykować ![]()
Dobrze, że mnie to ominęło ![]()
sa rozne sytuacje na ktore trzeba uwazac
No mnie już to chyba nie dopadnie. Coraz bliżej mety:)
Ja już też odliczam dni do końca ![]()
Polacy ogólnie piją mało wody, co jest błędem. Efekty widać.
dokladnie, trzeba pic wiecej wody oczyszcza ona nerki i wplywa pozytywnie na nasze organizmy
Ja w zasadzie zawsze mało piłam, wiedziałam że tak być nie może. Ale w ostatnich miesiącach ciąży organizm chyba sam się zaczął upominać, bo piję, piję i nie mogę ugasić pragnienia.
ja juz porod mam za soba, ale i przed ciaza i w tarkcie i po pije i pilam bardzo duzo - zwlaszcza jak sie karmi piersia chce sie duzo i czeso pic ![]()
jedynym problemem jak sie duzo pije jest to ze caly czas chce sie siusiu
Oj tak, ja mam dni, ze mogłabym z wc nie wychodzić.