Kolka nerkowa w ciąży - sprawdź jakie są objawy kolki nerkowej

no to sikanie to czasem masakra

W dzień jeszcze pół biedy, ale w nocy? co godzina pobudka

mi też wstawanie w nocy do WC troszke dokuczało, zanim się wygramoliłam z łóżka z brzuchem to troszke minęło :wink:

ja ta czesto w nocy nie biegalam do kibelka, ale rzeczywiscie przekrecenie sie i podniesienie z brzuszkiem do jajszybszego i najprzyjemniejszego zajecia nie anlezy :stuck_out_tongue:

hehe, widzę że każda z nas miała podobne historie z wstawaniem nocnym :slight_smile:

no to nie jestem sama:) mi sie zdarza po 4 nawet piec razy w nocy

Kazda kobieta w ciazy predzej czy pozniej zaczyna biegac w nocy do wc. A co do kolki to mialam ja przed ciaza. Straszny bol nie zycze nikomu.

To wstawanie to taki trening przed nocnym karmieniem :wink:

No właśnie, przydało by się teraz troszkę na zapas pospać, a tu człowiek nie może :slight_smile:

Ja z kolką nerkowa sie nie spotkałam. Na szczęście coś takiego mnie nie spotkało.

Oj wydaje mi się, że na zapas wyspać to się nie da. :slight_smile:

Oj dobrze by było wyspać się na zapas. Chodż te częste odwiedziny w toalecie i tak nie pozwalają mi dobrze przespać nocki

nie da sie wyspac na zapas najgorszejest to jak wogole nie mozna spac

Miałam taki okres, że w ogóle nie spałam, ale na szczęście już to przeszło.

Kazda z nas napewno przez to przeszla. Ale pewnie wiecej spalysmy niz teraz :slight_smile:

oj to ja jeszcze nie miałam takiego momentu, że np. w nocy spać nie mogłam

To raczej przy samym koncu ciazy jest. Przynajmniej tak bylo w moim wypadku.

coline wcale nie pod koniec moze u Ciebie tak bylo wiec tylko pozazdroscic u mnie od poczatku tak jest ze nie moge spac. No a oczy jak piec zl mam ok 7 rano czy sie wyspalam czy nie. Czasami jeszcze jak mąż pójdzie do pracy to jeszcze ok 1.5 godz uda mi sie przespac

ja mogłam spać, ale niestety mój sen był przerywany przez częste wizyty w WC

Wyczytalam gdzies ze dlugotrwale zaburzenia snu rodza stres ktory zle dziala na dziecko. Pozatym ja pilam cieple mnieko przed spaniem podobno to pomaga w zasnieciu.