ja też ze snem większych problemów nie mam ale muszę wstawać do kibelka więc długiego i pięknego nie mam snu.
Klamerka może spróbuj właśnie to mleko albo kakao. Czasem też melisa pomaga.
tylko ze poroblem jest taki ze na mnie nic nie dziala. W srode ide do lekarza wiec moze moja pani ginekolog cos na ten temat poradzi i podpowie
Duzo kobiet ma problemy ze snem w czasie ciazy. Klamerka mam nadzieje ze ci niczego nie wypisze czego brac nie mozna.
ja to problem ze snem mialam tylko i wyłącznie przez ciągle chodzenie do toalety, chocdziłam dosłownie co chwila
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką i ona ma zastój moczu w nerce to często jest przyczyną kolki podobno.
a co w takim przypdku nlezy robic?? Jakies tabletki czy jest inny sposob?
Widzę że ta kolka nerkowa to nic przyjemnego. Na szczescie mnie jeszcze nie dopadła. Mam nadzieję że nie będę miała sie z nią bliżej zapoznać.
straszna mam nadzieje że nie dopadnie już nikogo
ja nie miałam ale widać że nic przyjemnego
Pewnie, że nic przyjemnego… Współczuję, jak ktoś dostał tego w ciązy
a169 myślę że nadzieja nadzieją a rzeczywistośc będzie niestety inna,
ja na szczęście nie miałam
roznie to jest ale wiecie wszystko moze sie zdarzyc w okresie 9 miesiecy
na szkole rodzenia mówiono nam że ból może być tak duży że czasem porównuje się go do skurczy porodowych
Ja tez tego uniknelam ale obilo mi sie o uszy ze zastoj moczu w nerkach moze tez byc jej powodem.
strasznie boli ta kolka
ja jak byłam w ciąży to miałam własnie zastoje w nerkach ale na całe szczęście nic sie nie stało
ja też nie miałam, ale dokładnie przez 9 miesięcy wszystko może się zdarzyć
Oj nerki to straszny ból. Nie życzę nikomu. No i w ciąży to dodatkowy stres.