Ja na nerki choruję od małego więc w ciążach byłam dodatkowo pod bacznym okiem urologa.
Dobrze że nie miałam takiego problemu ale znajoma w szpitalu na to leżała.
Ja taka kolke nerkowa mialam dlugo przed ciaza bol niesamowity dobrze ze w czasie ciazy nie nie dopadla.
koleżanka miała i… nie chciała bym tego przeżyć
Poczatkowo nie wiedzialam co mi jest taki bol a gdyby mi sie to w ciazy przytrafilo chyba bym zawalu dostala ze cos sie moze dziecku stac
Najgorsze co może być. Ból straszny, szpital odwiedzałam regularnie. Ból taki że aż się wymiotuje. Nigdy więcej.
taka kolke miałam nie raz. straszne to jest nigdy wiecej bym nie chciała tego miec
podobno ból porównywalny do bóli porodowych, więc na pewno nigdy nie chciałabym tego doświadczyć
wedlug mnie nie az taki bol jak przy bolach porodowych ale ogolnie bolal mnie brzuch i nerki czulam jakby mialo mi cos w brzuchu peknac , nie umialam sie z lozka podniesc
wiem coś o tym, ból okropny
ja nie maiłam i jak czytam wasze omentarze mam nadzieje że mnie ominie.
ja też ie miałam na szczęście
nie znam osób z tymi dolegliwościami
ja jak chodziłam do szkoły rodzenia jedna z mam miała tego typu problemy
mnie sie przed ciaza przytrafilo i wyladowalam na pogotowiu, ledwo szlam taki bol a goraczki nie szlo zbic
ja znam jedną nic przyjemnego
ja też nie miałam i u mnie w rodzinie też nie miały więc dobrze że takie artykuły są.
gdybym miała takie objawy kolki jak opisane wyżej to raczej pomyślałabym o najgorszym
Z takimi objawami powinno sie jak najszybciej udac do lekarza. Nie powinno sie czegoś takiego lekceważyć.
dobrze czasem poczytać takie artykuły, sama nie miałam z tym do czynienia