Kolka nerkowa w ciąży - sprawdź jakie są objawy kolki nerkowej

ja też jak mam wątpilwości co do diagnozy lekarza to idę na konsultację jeszcze do innego lekarza, by byc spokojniejszą i upewnic się

ja nie miałam żadnych dolegliwości zw z nerkami w ciąży

Ja miałam przed i mam nadzieje że nigdy więcej mnie nie złapie

to chyba taki nawyk, nie wierzyłam swojemu lekarzowi, bo ja do niego mówiłam a on jednym uchem wpuszczał drugim wypuszczał, stąd sięgałam po internet i fora dla kobiet w ciaży

ja lekarza miałam z prawdziwego zdarzenia. MOgłam na nim polegać . gdy było coś niepokojącego zawsze wszystko dobrze mi wytłumaczył. Co do kolki nerkowej to akurat jej nie miałam.

ja tez mam tak lekarke na ktora moge liczyc i nie zamienila bym jej na nikogo innego nawet jak sie juz na dobre przeprowadze do Szcuecina to nadal bede do niej jezdzic

niekiedy dobry lekarz angarzujący sie w swoją prace jest lepszy niż te kilometry i czas spedzony na dojazd do niego

ja nie miałam kolki w ciąży, i licze że się nie pojawi nigdy.

ja po porodzie sie wyprowadzilam z mojego miasta ale lekarza nie zamienie na zadnego innego i jak jest potrzeba jade 40 km

dobrze jest miec lzaufanego lekarza

dobrze ale jak cos trzeba na juz to nie bede tyle jechac ale jak sie nie spieszy to warto,

mam nadzieję, że kiedyś trafię na takiego lekarza, któremu będę mogła zaufać

napewno trafisz, są jeszcze lekarze z powolania

mnie na szczęście omineło, ale wyobrażam sobie jak musi bolec. mam nadzieję że mnie to nie spotka.

wiekszosc z nas chyba nie mialo takiego przykrego doswiadczenia w ciazy jest nie wiele kobiet ktore maja kolke nerkowa

ja niestety miałam kolke nerkowa w ciazy, akurat dzien przed wigilia. płakałam z bólu aż kulałam sie po ziemi… pojechalam do szpitala i dano mi kroplówke rozkurczowa, na szczescie zadziałała i na święta mogłam wrócić do domu

ja dostalam jakis zastrzyk i mi przeszlo ale bolu nie zapomne

coline- jak ja byłam na kolkę w szpitalu to mi powiedziano że jedynym lekarstwem jest kroplówka rozkurczowa. Więc zdziwiłaś mnie że są zastrzyki… ciekawe dlaczego u mnie nie zastosowali

moją koleżankę lekarz wysłał na zabieg jajników a inny stwierdził że zabieg był nie potrzebny i przez to ma problem z zajściem w ciążę

Kolka nerkowa to podobno taki ból, że bez konsultacji z lekarzem się nie obejdzie