Kolki

MamaEM nie. Tam trzeba zaznaczyć opcję która chcemy, czy poradnik, czy saszetkę, czy termoforek.. jak się człowiek zgapi i nie zmieni opcji to przyślą sama saszetkę.

MamaRÓzyMiki Nestlé ostatnio dawało do testowania 

a drugi raz mozna zaznaczyc żeby wysłali?

Ja dostałam poradnik i saszetkę mleka, nie widziałam zeby było tam coś o termoforku? 

AgataAr w którym momencie powinno się to zmienić?

Ja rejestrowałam sie na Enfamil dostałam karty do zdjęć z miesiącami malucha rejestrowałam się również na hip jak dobrze pamiętam stamtąd dostałam trójkąt do samochodu który na pierwszych upałach niestety zwinął się w kulkę nie wiem co się z nim stało że nie przetrwał lata bo nieraz widzę ludzi którzy jeżdżą samochodami z takimi trójkątami i nic się nie dzieje rejestrowalam sie jeszcze na  bebi klubie jak dobrze pamiętam to z tamtą dostałam również karty do zdjęć i próbke mleka przyszedł do mnie też ten termoforek z pestkami wiśni i to chyba tyle jeszcze Gdy mały przyszedł na świat zarejestrowałam się W Dada Club tam trzeba było podać  datę urodzenia dziecka i jakiś numer z aktu urodzenia wtedy przysyłali powitalną paczkę Dady w której były pampersy paczka nawilżanych chusteczek i patyczki do uszu dla maluszka kartka z gratulacjami i to chyba będzie tyle czasy gdy dostawało się obiadki słoiczki chyba już minęły bo ja te konta mam pozakładane od czasu ciąży i jeszcze do tej pory nic z takich rzeczy mi nie przyszło tylko na samym początku podziękowanie za założenie profilu jakieś ulotki próbki mleka ale ja nawet z takich drobiazgów się cieszę

ja w tym roku termoforka nie dostałam tylko próbkę mleka. 

W rossman warto mieć kartę bo dostaje się coś co jakiś czas lub zniżkę, a z firm mlekowych chyba nic nie dostałam teraz.

Ta dada to wkurzyła mnie z tym aktem przegiecie odebrałam z Rossmana Pampersy za grosik i to jest firma ;)

Ale pewnie dlatego że sporo osób by chciało za free;) w rossmanie fajnie obmyślane chociaz pewnie i tak ludzie kombinuja ;) aby więcej paczek zyskać pampersow ale co z nimi potem robic ? Z jednej długo się nie korzysta ;)

W rossmanie to chyba w Niemczech daja takie fajne torby dodatkowo nie wiem byc moze I u nas też można się na nie załapać bo widzialam ze na olx ktoś sprzedawal

tez uwazam, ze dada sie broni tym ze 1 osoba 1 sztuka. ludzie by zamawiali co tydzien paczke...

Też mam ten termoforem z pestek wiśni z bebiklubu. Na szczęście używaliśmy go chyba ze 2 razy. W zeszłym roku go dostałam. 

Byłam zarejestrowana też w enfamil to właśnie karty do robienia zdjęć mi przyszły. No i dada z tym aktem urodzenia. Paczka powitalna fajna i rozumiem że się bronią żeby 1 osoba nie brała kilku paczek więc chcą numer aktu. Teraz jeszcze co chwilę dostaje jakieś próbki mleka. 

A wczoraj mi przyszedł email z Rossmanna odnośnie słoiczka za 3 zł. Rozumiem że mogę zabrać któryś z półki i przy kasie naliczy mi się rabat? 

MamaRóży dostaniesz drugą paczkę po porodzie;)

Ja właśnie z enfamil dostałam te karty do zdjęć, a z bebiklub karty kontrastowe;) ale termoforek nie przyszedł:D

Mama Em ale coś muszę tam chyba kliknąc ze po porodzie jestem? Generalnie chyba nie kombinuje się tak bo na ile takie jedynki starczą, mąż ma rosnne a takich pampersów nie ma:)

Ja to zmieniałam w ustawieniach ze juz mala na świecie;) bo inaczej chyba się z automatu zmieni ale u nas ze  byl porod 3 tygodnie wcześniej wiec juz zrobilam aby było tak jak powinno być z datą i przestawiłam;)

anoosk dokładnie by tak było dlatego ten akt urodzenia to dobra sprawa 

Ale jednak to jest dokument a na taką reklamówkę to jie powinni jednak tego wymagać mogli to  połączyć z adresem 

Anita ale na adres to też sobie można ookalamac. Możesz wpisać adres sąsiadki bez dzieci i tak w kółko 

MamaRóży chyba automatycznie ci się zmieni, że urodziłaś i dostaniesz taką paczkę, bez żadnego kombinowania. :D 

Mazia dokładnie pewnie by kręcili jak mogli, ja nie korzystałam z DaDy bo jednak to akt urodzenia, nie chciałam tego dawać;/

MamaEm no własnie, przeciez to pouafne dane wszedzie trobią zeby nie rzodaac nic na prawo i na lewo. Jesszcze zeby dawali cos naprawde super wartosciowego nie wiem box pieluch

Ja też od razu po porodzie zmieniłam w aplikacji Rossmanna że mały jest już na świecie i niedługo po tym dostałam e-maila z drugą paczką pampersów. Mi się akurat przydały bo ja dosyć długo z 1 korzystałam. 

Ja też bez problemu wykorzystałam, bo moja akurat miała uczulenie na dady,,,