Kolki

Mazia no może masz racje ;) tylko ile tych 1 ci potrzeba;) bo jednak maluch szybko rośnie to raptem kilka paczek ;)

Anisss w tej paczce powitalnej z dady to chyba akurat pampersy 2 były. 

Bujanie, noszenie na rękach, przytulanie i śpiewanie.

Dodatkowo jakieś kropelki itp. masaże brzuszka, robienie rowerku noszenie dziecka na brzuszku. Polecam szczególnie kupienie takiego termoforka z pestkami wiśni:

https://szumisie.pl/wyprawka-dla-maluszka/grzechotki-termoforki/

Jest to pierwszy sposób na kolki jaki powinno się wypróbować ( jest całkowicie bezpieczny i czesto pomaga). 

tak berenika ten termoforek to super rzecz...

Madzia już niepamietam w sumie ;) mala paczuszka ;)

Co do termoforka tera się sprawdza pieluszka z grzejnika jak okres grzewczy;)

termoforek zawsze dłużej trzyma niż pieluszka.

na pewno;) ja miałam tyle pestek i wyrzuciłam;) a teraz sezon grzewczy to u mnie zawsze jakaś tetra na grzejniku w razie godziny w

Anis no teraz to można na chwilę połóżyć i ciepła jak okres grzewczy:p

Próbowałam odnaleźć ten z bebiko bodajże ale przepadl

a pomagał Wam w ogóle ten termoforek na brzuszek jak były kolki ?

MamaRóża bo wydaje mi się , że od jakiegoś czasu już nie wysyłają... 

Mazia moja miała problemy z kupką i taki termoforek , czy ciepła kąpiel jej pomagała...

U mnie się ten termoforek nie sprawdzał. Co prawda kołki mieliśmy może ze 3 dni ale jak go przykładałam to się to maluchowi nie podobało i widziałam że lepiej mu bez tego. 

Może czuł ciężar 

kurcze ciekawe bo ja nie próbowałam bo z nim się nie dało w tych krzykach nic zrobić tak kopał , więc nie było szans by to poleżało chwilę 

hehe Mazia ah ten twoj chłopak:D

U mnie nie było bólu brzuszka. Ale termofolek był fajna zabawka

U mnie właśnie córka do tej pory się nim bawi.

U mas pomagała ciepła pieluszka;) zawsze  w pogotowiu na grzejniku termofor za ciezki ;( moze z pestek są lżejsze 

U nas obyło się bez kolek na szczęście ale też słyszałam że termofor pomaga

nam to nic nie pomagało, noszenie tylko chyba , więc nosiłam godzinami choć i tak wrzeszczał mi w ucho