Ewę bo zrozumiał że źle zeobil
Ewe najważniejsze że rozmowa podzialala pewnie zapamiętał to ze musiał po tym sprzatac ☺
Niby tak, choć za jakis czas popisał mi kanapę w salonie czarnym markerem .. fakt ze od razu się zreflektował ze bedzie z tego tytulu jazda, bo cala kanapę przykrył kocem i jeszcze poduszki na tym ulozyl ...
Ewe czyli wiedział ze źle zrobił oj to łobuz ☺☺
Ewe haha 😁 to nasza czasem też coś zrobi źle i zaraz krzyczy ojej,ale jeszcze mała,więc nie ogarnęła że można zatuszować swoje winy 😁
Moja jak coś nie tak zrobi no wyciągnie z szuflady co nie powinna albo coś rozleje czy wywali to przybiega do mnie na mówi "o nie" i prowadzi pokazuje co zrobiła. A jak chce nakryć przy brojeniu i mnie usłyszy to szybko biegnie łapie mnie za nogi i ni to przeprasza ni to nie chce puścić żebym zobaczyła co zrobiłam
moja ostatnio tez mały picasso,ściana popisana ale mądra dziewczynka bo w rogu pomalaowała ha ha ha
Te farby tablicowe tez rozwazam by kupic i pomalowac,zamiast tablice na stojaku to taki kacik zrobić...a dzieci sa bardzo mądre wiec szybko się uczą...a popisanie po ścianach kazdemu sie zdaza ...moja 7 latka tak własnie ostatnio popisała ....z tym ze teraz te farby zmywalne to lepiej.
DoNiWe ja też pisałam po ścianach tylko kiedyś to tapety były w modzie wiec rodzicom ciężko było zmyć 😂😂
Nati oj chyba każdy ozdabiał sicany rodzicom :-Pmoja ozdabia nam drzwi na szczęście,ale to dlatego,że my na framudze od dzrwo zaznaczamy ile urosła. Podlapala i też rysuje kredkami. Mamy stare drzwi do wymiany,więc nam nie żal
kreatywność dzieci nie zna granic, córka kolezanki chciała pomóc mamie w praniu i wyciągała ciuchy z kosza na pranie, prała w muszli :) i odwieszala na grzejnik :D
Nati teraz jak wybierze się fototapetę to trzeba ją bardzo bardzo dokładnie przykleić żeby nic nie odstawało bo dzieci szybko wyłapią że coś odstaje i biora się za to. Więc na bank porwa nie tyle co pomarza
Ja mam na szczęście wszystkie pomieszczenia pomalowane farbami może nie będzie tak źle 😂
Nati ja tak samo. Zobaczymy jak będzie dalej. Narazie nie próbuje po nich malować. Po meblach zdarzyło się z dwa razy albo na stoliku poza kartke wyjść. No ale starło się
Aneczka to nie jest źle ☺ może ominie cie ta przyjemność i etap z życia dziecka ☺
Nie wszystkie dzieci maja potrzebę mazania po ścianach czy meblach ;)
Nati córeczka ma dopiero 2 latka więc się się okaże jak później będzie
Aneczka oby się udało bez niespodzianek 😂
Nati mam taką nadzieję. Ale jak i pomaluje to trudno jestem na to przygotowana. Dlatego jak wprowadzaliśmy się to nie odswiezalismy ścian. Są w miarę dobrym stanie. Więc jak podrosną dzieci i takie pomysły nie będą w głowie to przemalujemy po swojemu
nati no to pomysłowe dziecko...ale przynajmniej wiedziało że jak upierze to musi wysuszyć
ewe oczywiscie,moja starsza córka to zawsze na stoliku siedziała i malowała czy to farby czy kredki a ta malutka jednak uwielbia ściany
DoNiWe kazde dziecko jest inne. Choć czasami zastanawiam się skad takie im pomysły przychodzą do głowy skoro nikt tego nie robi, nie pokazuje że tak można hehe