Kombinezon/kurtka?

aneczka nie...ona ładnie siedzi to i kurtka trzyma sie na miejscu...ale zaczyna mi rozsuwać zamek

DoNiWr to szaliczkiem albo kominem zasłoń żeby nie ciągała za zamek 

my mamy taka fajna dluga kurtke.

PattMaz a jakiej firmy gdzie kupiłaś?

Pepco a córka Kik obie są fajnie długie że cały tylek zasłonięty, sinsay też miał w zeszłym roku tak że tył przedluzony. 

aneczka ha ha ha własnie wczoraj jej zawiązałam szalik i nie mogła znaleść zamka

patt mazz ja mam właśnie dla małej z sinsay i jest długa za pupe..

DoNiWe widzisz jakieś rozwiązanie na to się znalazło ;)

Wszystkie dzieci chyba są zaciekawione zamkiem a z szalikiem to jest dobre rozwiązanie, ja jeszcze jak ubrałam rękawiczki z jednym palcem to też już był problem z odpinaniem.

Madzia z jednej strony dobrze bo dziecko widać że umie łapać a drugie to krok do samodzielnego ubierania się i roznierania

u nas Gabi denerwuje sie jak ma rekawiczki z jednym palcem. 

aneczka zgadzam się zawsze to kolejna umiejętnośc wiec mysle że i szali opanuje ha ha ha 

Patt mazz u mnie mała tez od razu sciaga rekawiczki...musze spróbowac z pieciopalczastymi ale pewnie dla 15 miesięcznej nie znajde takich małych

DoNiWe jak będziesz wiązać szalik z tyłu pod kapturem to nie opanuje jak zdjać chyba że będzie luźniej to wsadzi pod niego rękę i złapie zamek 

aneczka no tyłem zawiązany ale pprzecież nie zawiąze zbyt mocno ha ha ha mysle że z czasem i to opanuje

DoNiWe albo przestanie się interesować 

w pepco sa male rekawki 5 palczaste ale czy az tak male nie wiem wlasnie syn ma je dopiero teraz czyli na 2lata

Moja mąż jak ma dla.coeeczki nałożyć te 5 palczaste to się denerwuje :p woli te 2 hehe

patt mazz jutro b ede w pepco to popatrze dzieki

u nas syn wspolpracuje ladnhie z ubieraniem rekawiczek i to dla nas zabawa bo kazdy paluszek szuka domku

PattMaz moja też współpracuje ale z mężem się czasem drażni że póki nałoży jedna i zaczyna druga to już pierwsza zdjęta 

u nas w pepco niestety nie znalazłamtych rekawiczek,musze pojechac do wiekszego pepko może tam beda