Kombinezon/kurtka?

Kupilam w końcu kombinezon jednoczęściowy i siper się sprawdza przy ruchliwym szkrabie, nic nie wychodzi, nie podwija się. Natomiast z rękawiczkami też u nas był problem zwłaszcza na poczatku, mamy takie z jednym palcem bo nie znalazlam innych w sklepach, natomiast syn już się do nich przyzwyczaił, a z ubieraniem 5-cio palczastych byłby jednak problem bo on jest bardzo niecierpliwy. Rękawiczki mamy z pepco też :)

Dla dziecka które lubi coś trzymać coś złapać lepsze są 5 palczaste bo wygodniej to robić.

Megg z jakiej firmy kupiłaś? 

Ja kupiłam kombinezon z Lidla za 45zl jestem bardzo zadowolona. Ja z pepco szukam teraz tych szklanych butelek z korkiem i nigdzie nie mogę znaleźć. 

PattMaz może już się wyprzedały 

obawiam sie ze tak ale licze ze wejdzie cos podobnego

A co to za butelki? 

PattMaz a masz zdjęcie jak one wyglądają ? 

nie wiem o jakich mówicie

Figa kupiłam kombinezon lupilu, z lidla. 
PattMaz też nie kojarzę tych butelek.

Megg a jakie on ma wypełnienie? Ciepły jest? 

Taki butelki z korkiem 

PattMaz już wiem ale ich nie widziałam. Ale z tym wzorem mam słoik na kawę ;) 

Figa kombinezon nie jest zbyt gruby, wewnątrz ma polarek. Zdaje się być ciepły, i jak wracamy ze spaceru to syn nie jest zmarznięty, pod kombinezon ubieram mu rajstopy, body z krótkim rękawem i bluzeczkę z długim.

Ja kupiłam termoaktywna bieliznę dzieciom leginsy i bluzkę z Lidla 

O to fajnie wiedzieć, muszę rozwazyc zakup :) 

Mąż to wybiera się do Decathlon po termoaktywna odzież ale dla siebie ciekawe czy dla takich dzieci też są nigdy nie zwracałam.na to uwagi 

Aneczka są, w Decathlonie jest duży wybór :) w martes też widziałam. 

Figa dzięki za informacje może się wybiorę zobacze

pattmazz ale się usmiałam ja cały czas myslałam ze chodzi o butelki dla dzieci ha ha ha