Konkursy na linki 🔗

Widzę cały czas , że pierwsze miejsce nadal się ładnie trzyma :heart_eyes:

Taaak :grin: stabilnie jest na szczescie :grin:

1 polubienie

Też mnie to zszokowało , ktoś chyba poinformował z forum o tym bo jak inaczej . Ale nic złego nie było pisane , tylko takie luźne podejrzenia :smiling_face:

Niestety długo głosu nie dałam , przez zamieszania rodzinne ale już od dziś dalej głosy oddaje :cherry_blossom::ribbon:

Spójrz @Redax33 wyżej wyjaśniła to :slight_smile: bardzo możliwe , że ktoś to tak znalazł :wink:

Aaa no faktycznie :grinning: to pewnie tak nas złapali :joy::shushing_face:

No tak mi się wydaje , że to najbardziej prawdopodobna wersja bo nie sądzę , że ktoś znajomy akurat tutaj był na forum.

Na pewno na osoba by nam powiedziała , że w tym miesiącu ktoś znajomy bierze udział i czy pomożemy :slight_smile:
@asiam1 Głosujemy codziennie , ale jest mega przewaga :slight_smile: ciekawe jak będzie w następnym miesiącu :smiling_face:

3 polubienia

W nastepnym miesiacu bedziemy glosowac na Ciebie :heart::heart:
@ironiczniepateyczna dziekujemy

2 polubienia

Fajnie jak by ci się udało :smiling_face::cherry_blossom::hugs:

1 polubienie

Będziemy też walczyć :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Głos oddany podbijam link :link: :smiling_face:

2 polubienia

Jestem ciekawa , czy do końca będzie taki spokój :smiling_face:

2 polubienia

Przypominam o głosowaniu :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Oczywiście Zaglosowane 🩷

Zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts: masz już
Jakąś chustę na oku?

1 polubienie

Tym razem nie chusta dla mnie , tylko dla koleżanki Asi @asiam1 :smiling_face_with_three_hearts: ja jeszcze nie brałam udziału :wink:

1 polubienie

Kolezanka , ktora pokazla mi ten konkurs , powiedziala , ze one pomoga nam u @magdap_96 , tyle , ze ktos on nich bierze udzial w kwietniu . Ponziej znowu nam pomoga . To bez sensu konkurowac ze soba . Lepiej sobie pomoc . Nastepna w kolejce @Magdallenka0897 :heart:

3 polubienia