No właśnie już po konkursie. Dziwnie, bo udostępniało się, ale i tak trzeba było szukac, na której stronie
mam nadzieje, że jury chociaż wyróżni moją historię.
No szkoda , bo kart było . A za tamten konkurs jaka była nagroda ?
Będziemy głosować codziennie !
Wklejam , żeby nie szukać
Gdzieś już właśnie pisałam że taki przenośny podgrzewacz byłby super jakby wprowadzili , tego brakuje a że jakość mają dobrą byłby na pewno dobry
O super ! Oby się udało chyba następnym razem my spróbujemy
Głos oczywiście oddany 🩵:cherry_blossom: ![]()
![]()
Kolejny głos oddany
i wydaje się tam na prawdę spokojnie , jak zaglądam codziennie
Wrzuce link nizej zeby nie trzeba bylo szukac
Tal w tym miesiacu serio jest jakos spokojnie , oby tylko nikt nie dolaczyl pod koniec miesiaca jak ostatnio ![]()
Ostatnio tu jakaś dziewczyna pisała , ciekawe o co chodziło. Ja codziennie głosuję ![]()
Pisala , bo bylo mowione , ze like przychodza tylko kolo 22 i ze pewnie kupuje like , i tez , ze to bez sensu , ze dodaje kilka zdjec i walczy o 2 chusty . Napisala , ze ma wiecej dzieci i , ze tak pozno przychodziły kliknięcia , bo tak pozno ma czas prosic znajomych o pomoc , czy jakos tak .
Dziekuje ![]()
A mam pytanie jaki pisze żeby polubić jakieś konto na IG to chodzi o zaabserwoeanie czy o zalakowanie jakiegoś postu? Jak to interpretować?
Polubic konto to zaobserwowac chyba ze pisze zeby polubic post to post
ale zazwyczaj zeby wziac udzial w jakims konkursie trzeba obserwować konto
Ślicznie dziękuję za szybką odpowiedź ![]()
Tylko ciekawe skąd ta osoba wiedziała , że tu na forum o tym pisaliśmy ![]()
Widzialam te posty. I się zdziwilam ich trescia.
Ale obeszky się bez echa wiec tez nic nie komentowalam. Ale dziwne to bylo.
Ogólnie jak brałam udział w konkursie ze żłobka z ciekawości sprawdziłam czy konkurencją tam jest i widziałam, że to zgłoszenie z choinką tam też zbierało głosy. W sensie komuś lubili albo coś, a za to prosili o głos.
Jest kilka takich grup i dużo osób
@Magdallenka0897 Też się zastanawiałam skąd ta osoba znalazła się tutaj na forum i napisała taki post. Ale wystarczyło wpisać w Google Lenny lamb głosujemy i wyskakuje forum canpola z tym wątkiem. Więc podejrzewam, że jak ktoś zauważył wsparcie w głosowaniu to pomyślał, że to z jakiejś grupy i wpisał po prostu w googlach żeby sobie sprawdzić.
Ooo nawet nie wiedziałam , że można tak wyszukać . Jestem zacofana chyba , dziękuję za pokazanie ![]()
![]()