Konkursy na linki 🔗

@Mama.kacperka zaglosowane :muscle::heart:

1 polubienie

Dziękuję kochane 🩷 to jest wgl hit sama na siebie oddałam może tylko jeden głos więcej nie mogę :rofl: i na nikogo mi nie wchodzie na drugie też nie :face_with_peeking_eye:

Moj glos dzisiaj oddany :smiling_face_with_three_hearts:

Mój głos też dziś już oddany

Mój dzisiejszy głos też oddany .

1 polubienie

W końcu 50 głos oddany na Ciebie :heart_eyes:

1 polubienie

Zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts: mi jak narazie za piefwszym razem się udaje a w poprzednim miesiącu musiałam wchodzić w inną przeglądarkę prawie za każdym razem żeby zagłosować.

1 polubienie

Zagłosowane :heart: na tą chwilę jest remis :hugs:

1 polubienie

Super, oby do końca tak ładnie szło :smiling_face_with_three_hearts: ja dzisiaj niestety nie mogłam oddać głosu, spróbuję wieczorem

Przypominam o głosowaniu 🩷

2 polubienia

52 głosik wskoczył ode mnie :purple_heart:
Dziś poszło naprawdę sprawnie, udało się zagłosować od razu po kliknięciu w link :star_struck:

1 polubienie

Też się dziwiłam może w końcu zacznie działać ta strona jak trzeba :laughing:

Marudzimy i narzekamy dzień w dzień to może coś to da :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl:

1 polubienie

Fajnie , że pierwsze i drugie miejsce ma tyle samo głosów . Będzie na pewno wasza wygrana @magdap_96 i @Mama.kacperka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Mamii wkoncu manifest mamusiek zostanie wysłuchany i będzie działać narmalnie :rofl:
@Mama.kacperka zagłosowane :heart:

2 polubienia

O wow, super ze takie rozwiazanie dali! Oczywiscie bede głosowac :heart:

55 głos oddany :face_holding_back_tears::heart_eyes: na koniec przyspieszymy żebyś miała pierwsze :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja dzisiaj znowu nie mogę na nikogo głosować :face_holding_back_tears:

Moj 56 glos poszedl :wink:

2 polubienia

U mnie sie udalo w koncu :muscle: 57 glos ode.mnie

1 polubienie