Konkursy na linki 🔗

Głos dziś oddany na fotkę stópek

To by była piękna sprawa :heart:

Ja dziś znowu miałam przez kartę incognito, ale 58 głos poszedł :muscle:t2::smiley:

2 polubienia

Dziękuję tym co na mnie oddają głos , i proszę o wsparcie bo spadam na drugie :blush::blush:

Zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts: super że za pierwszym razem się udaje :smiley:

1 polubienie

Zagłosowałam już rano, a póki co po prostu głosujmy jak komu się udaje. Jak będzie bliżej końca to będziemy patrzeć żebyś miała 1 miejsce. A teraz Najważniejsze jest żeby głosy szły codziennie na kogoś z forum , żeby nie pojawił się jakiś rywal który mógłby zagrozić

2 polubienia

59 głos ode mnie 🩷☺️

1 polubienie

A ja muszę się pochwalić że dziś już została nadana chusta do mnie :grin:

2 polubienia

Super, daj fotę jak odbierzesz

Czekamy na fotke jak juz dotrze :wink:

No pewnie że wyślę. Mega szybko wysłali. Nie spodziewałam się

1 polubienie

Nooo super :slight_smile:
A ja dzisiej nie mogę na żadne stópki oddać głosu :frowning: :frowning:

To ta moja torba czeka w paczkomacie :laughing: wieczorem wam pokaże jak wygląda, może nie najgorzej i będziemy walczyć o 1 , 2 i 3 miejsce !:laughing:

3 polubienia

Też jestem ciekawa tej torby :smiling_face::wink:

1 polubienie

Oooo juz do ciebie przyszła ? To u mnie chusta dopiero nadana

No taka jest , taka nie szytywna ale materiał mięciutki i nie ma zamku :sweat_smile: ładna mamie się spodobała to jej oddałam :face_with_peeking_eye:

5 polubień

W sumie spoko na takie rzeczy podręczne dla dziecka :wink: bsdz szybkie zakupy :slight_smile: kolor mocno niebrudzący :sweat_smile: a nie ma innych kolorów ?

2 polubienia

Dokładnie też tak myślę. Tym bardziej że @Mama.kacperka różnica w głowach to 1-2 głosy więc dopiero bliżej końca będziemy głosować tylko na 1 miejsce i przecież nie musisz mieć przewagi niewiadomo ilu głosów. Wystarczą 3-4 żeby było bezpiecznie. Teraz najważniejsze żeby i jedna i druga były na stabilnej pozycji

Zaglosowane :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Były 3 kolory ale ten najbardziej uniwersalny :laughing:

1 polubienie