Konkursy na linki 🔗

A jakie były jeszcze kolory ? Hahhaha bo chyba jeszcze ja w którymś miesiącu wezmę udział na 3 miejsce :rofl::rofl: bo takich toreb to nigdy za wiele :grin: Tyyyyy na pewno mają na stronce a ja tam.nawet nie wchodzę i nie obczajam ,.jedynie głos oddaje i do widzenia

1 polubienie

Został ten kolor, ten mój szary i był jeszcze jeden to pewnie się skończył

2 polubienia

Dzisiejszy glos oddany :wink:

1 polubienie

Zaglosowane @Mama.kacperka

1 polubienie

64 głos powinien wlecieć ale coś tam się chyba zawiesiło :sweat_smile::confused:

1 polubienie

Też zagłosowałam i zmieniło się na 64 . Więc teraz nie wiem czy to mój czy to @karolina27034 twój :laughing: ale zmienił się jak patrzyłam pod zdj .

1 polubienie

To powinno być 65 ;( a tak dobrze mi szło i zaliczało każdy punkt :smiling_face_with_tear: później spróbuję z innego telefonu

To może twój wszedł , ale dziwne bo przy mnie zmieniło się . Nie ograniam tej strony , kilka się to powinno ładnie wchodzić a nie . Chyba że już przeciążony serwer mają za codzienne wchodzenie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Jak ja weszłam jest 64 i ja też nie mogę oddać głosu :sweat:

2 polubienia

65 głos na różowości oddany :slight_smile:
Lecicie jak burza dziewczyny :smiley:

1 polubienie

Eeee całkiem fajna torba.

@Mama.kacperka dzis 66 głos ode mnie

1 polubienie

I ode mnie też głos poszedł, nie mogłam głosować bo pokazało że zapraszamy jutro ale kilka razy odświeżyłam stronę i się udało :smiley:

Poszło :slight_smile: Ale dużo tych stopek w tym miesiącu xD

2 polubienia

Jak za darmo , to zawsze się przyda :wink::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: całkiem fajna na jakieś wyjście na zakupy :smiling_face:

1 polubienie

Dokładnie ! :laughing: mama zadowolona będzie nosić do pracy

1 polubienie

Za ktore miejsce jest ta torba? :slight_smile: to w przyszlym miesiacu bede celowac ze zdjeciem :joy:

1 polubienie

Torba jest za 3 miejsce , i jest wykonana z materiału co chusty i taka fajna w dotyku jest

Ja zaś nie.mogę dzisiaj zagłosować :sleepy:

Chusta mnie nie interesuje bo mam nosidlo i kocham je nad zycie :slight_smile:

To ja celuje w przyszłym miesiącu na chustę :face_holding_back_tears:

2 polubienia