@Mama.kacperka 69 głos ode mnie, wlansie został doliczony
@Mama.kacperka 69 głos ode mnie, wlansie został doliczony
Mi się coś dziś nie nabijają głosy ;( rano głosowałam to się nie zaliczyło teraz też mogłam to też nie nabiło ![]()
A jakiego uzywasz nosidla? ![]()
Dziwna nta strona na prawdę
Też jestem ciekawa jakie masz nosidło?
Ja mam LennyLamb light nosilam w nim corke teraz synka
jest super wygodne i zapinam je w 30sekund. Chusty nie sa dla mnie nigdy nie umialam ich wiazac
do tego ma 6lat nic przez ten czas sie z nim nie zadzialo i moze jeszcze jak juz mlody wyrosnie to na Vinted za 50dyszek pojdzie
jeden z lepszych wyprawkowych zakupow
Oo też z tej strony co chusty, jeny jakie ceny tych nosideł
ale skoro warte i po tylu latach dalej w użyciu to niezła reklama
I wyglada tak samo
chcialabym zeby z tak dobrych materialow ubrania tez byly. Zero zaciagniec, nie jest rozciagniete nic zero.
Ja za swoje placilam ok.500zl ale serio warte sa tych pieniedzy ![]()
Ja dopiero teraz zaczęłam oglądać tutoriale, jak wiązać chustę i strasznie mi się to spodobało
Szkoda tylko, że wszystkie warsztaty z chustonoszenia są tak daleko ode mnie:smiling_face_with_tear: Nosidło też wydaje się super opcją a chyba nawet łatwiej i szybciej je założyć ![]()
Ja mam 155cm jak mialabym zawijac 3.5 metra wokol siebie przy moim nerwusie to chyba bym oszalala
spocona bylabym przed wyjsciem.
Jedyny minis- chyba ze sa juz inne, to taki ze nosidlo jest od 4miesiaca.
A w chuscie mozesz nosic noworodzia🥰
No to masz rację , ciężko zawinąć ![]()
Tak? Nawet się nie wczytałam w opisy tych nosideł
Widzialam że the slings jest od 6 kg a tu nie patrzyłam
Nooo super ale u nas zanim zbudujemy druga wieże to pierwsza jest już rozwalona ![]()
zazwyczaj młody skacze na budowę i mówi że jest piaskowym potworem więc my się nie piszemy ![]()
Przynierzam się do zakupu. Ale ja to chyba muszę gdzoes podjecjac. Przynierzyc.
Nie jestem wiele wyzsza bo mam cale 163 cm ![]()
To pewnie warto też używane kupić jak nic się nie dzieje z nimi ![]()
Lenny Lamb jest teoretycznie od urodzenia
byliśmy u doradcy jak mały miał 2,5 msc i był do nosidła za szczupły, ale jak miał 3,5 to już mogliśmy go w nim nosić ![]()
Dziś zagłosowane, będzie dobrze zobaczsz 1 miejsce będzie ![]()
Ale z tego co widziałam to chustę się wiąże samemu i pod koniec się wkład maluszka. Ja już szukam filmików jak wiązać młodego na brzuchu ale szukam takich by pokazali jak wiązać większe dziecko
@magdap_96 dzis głos 76 dla ciebie
Z elastyczną włada się maluszka pod koniec, z tkaną już tak na prawdę na początku. Z większym dzieckiem jest łatwiej bo trzyma stabilnie głowę itd
Mi się dziś coś nie udaje zagłosować
ani na jedno ani na drugie zdjęcie ![]()