Konkursy na linki 🔗

@Mama.kacperka 69 głos ode mnie, wlansie został doliczony :slight_smile: @karolina27034 na pewno będzie Twoja :smiling_face::smiling_face: nie zdążyłam zrobić zrzutu i już jest 70 :smiling_face:

1 polubienie

Mi się coś dziś nie nabijają głosy ;( rano głosowałam to się nie zaliczyło teraz też mogłam to też nie nabiło :confused:

A jakiego uzywasz nosidla? :slight_smile:

Dziwna nta strona na prawdę

Też jestem ciekawa jakie masz nosidło?

Ja mam LennyLamb light nosilam w nim corke teraz synka :slight_smile: jest super wygodne i zapinam je w 30sekund. Chusty nie sa dla mnie nigdy nie umialam ich wiazac :slight_smile: do tego ma 6lat nic przez ten czas sie z nim nie zadzialo i moze jeszcze jak juz mlody wyrosnie to na Vinted za 50dyszek pojdzie :slight_smile: jeden z lepszych wyprawkowych zakupow

3 polubienia

Oo też z tej strony co chusty, jeny jakie ceny tych nosideł :flushed: ale skoro warte i po tylu latach dalej w użyciu to niezła reklama

1 polubienie

I wyglada tak samo :joy: chcialabym zeby z tak dobrych materialow ubrania tez byly. Zero zaciagniec, nie jest rozciagniete nic zero.
Ja za swoje placilam ok.500zl ale serio warte sa tych pieniedzy :slight_smile:

Ja dopiero teraz zaczęłam oglądać tutoriale, jak wiązać chustę i strasznie mi się to spodobało :face_holding_back_tears: Szkoda tylko, że wszystkie warsztaty z chustonoszenia są tak daleko ode mnie​:smiling_face_with_tear: Nosidło też wydaje się super opcją a chyba nawet łatwiej i szybciej je założyć :face_holding_back_tears:

Ja mam 155cm jak mialabym zawijac 3.5 metra wokol siebie przy moim nerwusie to chyba bym oszalala :joy: spocona bylabym przed wyjsciem.
Jedyny minis- chyba ze sa juz inne, to taki ze nosidlo jest od 4miesiaca.
A w chuscie mozesz nosic noworodzia🥰

No to masz rację , ciężko zawinąć :sweat_smile:
Tak? Nawet się nie wczytałam w opisy tych nosideł
Widzialam że the slings jest od 6 kg a tu nie patrzyłam

Dziewczyny konkurs na zbudowanie zamku z piasku :slight_smile:

1 polubienie

Nooo super ale u nas zanim zbudujemy druga wieże to pierwsza jest już rozwalona :rofl::rofl: zazwyczaj młody skacze na budowę i mówi że jest piaskowym potworem więc my się nie piszemy :rofl:

1 polubienie

Przynierzam się do zakupu. Ale ja to chyba muszę gdzoes podjecjac. Przynierzyc.
Nie jestem wiele wyzsza bo mam cale 163 cm :stuck_out_tongue:

To pewnie warto też używane kupić jak nic się nie dzieje z nimi :blush:

1 polubienie

Lenny Lamb jest teoretycznie od urodzenia :grinning: byliśmy u doradcy jak mały miał 2,5 msc i był do nosidła za szczupły, ale jak miał 3,5 to już mogliśmy go w nim nosić :grinning:

Dziś zagłosowane, będzie dobrze zobaczsz 1 miejsce będzie :smiley:

2 polubienia

Ale z tego co widziałam to chustę się wiąże samemu i pod koniec się wkład maluszka. Ja już szukam filmików jak wiązać młodego na brzuchu ale szukam takich by pokazali jak wiązać większe dziecko

@magdap_96 dzis głos 76 dla ciebie

1 polubienie

Z elastyczną włada się maluszka pod koniec, z tkaną już tak na prawdę na początku. Z większym dzieckiem jest łatwiej bo trzyma stabilnie głowę itd

Mi się dziś coś nie udaje zagłosować :confused: ani na jedno ani na drugie zdjęcie :smiling_face_with_tear: