Konkursy na linki 🔗

Zaglosowane .

Porozsylqj jeszvze znajomym i rodzinie . W tym miesiacu jest naprawde bardzo spokojnie , bo nie dobijacie nawet do 200 glosow a zbliza sie koniec miesiaca , w poprzednich edycjach byla duza rywalizacja i glosy szly jak burza .

2 polubienia

Trzeba rodzinę i znajomych zmotywować …. Ja też codziennie rodzinie i znajomy przypominałam.

Zaglosowane

1 polubienie

176 głos oddany dziś :white_check_mark:🫶🏻:heart::heart::heart:

Od początku za tym byłam, bo wiedziałam jak to bedzie ale niektore dziewczyny mówiły ze da sie rade więc już się nie odezwałam potem…
a ja od 2óch tygodni głosuję na @magdap_96 bo na @Mama.kacperka nie mogę :roll_eyes: a na początku miesiąca miałam na odwrót.

1 polubienie

Ale przecież teraz jest taka różnica głosów że @magdap_96 już napewno nie spadnie na 3 miejsce więc wystarczy przestać na nią głosować :grin:

@Mama.kacperka głos oddany :heart:
Zgadzam się z @LawiBlue , jest niby przewaga między dziewczynami ale jest tydzień powinno się udać wyprowadzić na pierwsze .

Oczywiście że tak. @Mama.kacperka uruchamiaj znajomych i rodzinę i będzie dobrze :muscle:

1 polubienie

Jeżeli rodzina będzie pomagać to nadrobi odrazu . Tu na forum nie każdy może głosować na jedną osobę więc dlatego tak głosy wychodzą . :smirk:

U mnie to jakoś dziwnie działa , dziś się pokazało że mogę oddać głos na ciebie ale nie wiem czy zaliczyło :sob: jak klikałam było 177 i powinien skoczyć mój może za niedługo się zaktualizuje
A na drugie zdjęcie głosuje bez problemu ;/

1 polubienie

Ja poproszę już o nie głosowanie na mnie :slight_smile:

4 polubienia

A ja się upominam , bi Od zawsze to tak działało i było wsparcie jeśli chodzi o pierwsze i to kontynuuje .

http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/47581

Rozsyłam znajomym też

1 polubienie

Na forum jest duże wsparcie ale jednak trzeba uruchomić rodzinę i znajomych. Ja też tak robiłam …z głosami z samego forum będzie ciężko

Zwłaszcza ze pewnie na Szymona też głosują znajomi i rodzina

1 polubienie

@magdap_96 pierwszy raz ktoś prosi o nie głosowanie :face_with_peeking_eye: fajnie to brzmi :rofl:

4 polubienia

178 wskoczylo :slightly_smiling_face:
Bedzie 1 damy radę

1 polubienie

Czyli mojego głosu nie zaliczyło :cry:

U mnie jest dziękujemy i zapraszamy jutro

1 polubienie

Ta strona jest dziwna , dla tego chciałaby mieć trochę większą nadwyżkę nad 2 miejscem bo nie wiadomo czy będzie można na mnie głos oddać :sweat_smile::sweat_smile::crazy_face:

2 polubienia

No jasne że tak , a miesiąc już się kończy :flushed:

1 polubienie

Nigdzie nie napisałam, że źle ze się upominasz :wink: napisałam, e ja sie nie upominam bo nie wchodzę Tobie w drogę.

U mnie większość głosów to znajomi i rodzina mimo wszystko

1 polubienie

Ejj 🫶🏻 ale ja nic nie napisałam że ,piszesz źle że się upominam ‚’ może jak zwykle źle to napisałam i mnie źle zrozumiałaś : ja wysyłam znajomym ale niestety tak często bywa że zapominają kliknąć , dla tego też tradycyjnie wysyłam tu link dla przypomnienia :blush::blush: