Zaglosowane .
Porozsylqj jeszvze znajomym i rodzinie . W tym miesiacu jest naprawde bardzo spokojnie , bo nie dobijacie nawet do 200 glosow a zbliza sie koniec miesiaca , w poprzednich edycjach byla duza rywalizacja i glosy szly jak burza .
Zaglosowane .
Trzeba rodzinę i znajomych zmotywować …. Ja też codziennie rodzinie i znajomy przypominałam.
Zaglosowane
176 głos oddany dziś
🫶🏻:heart:![]()
![]()
Od początku za tym byłam, bo wiedziałam jak to bedzie ale niektore dziewczyny mówiły ze da sie rade więc już się nie odezwałam potem…
a ja od 2óch tygodni głosuję na @magdap_96 bo na @Mama.kacperka nie mogę
a na początku miesiąca miałam na odwrót.
Ale przecież teraz jest taka różnica głosów że @magdap_96 już napewno nie spadnie na 3 miejsce więc wystarczy przestać na nią głosować ![]()
@Mama.kacperka głos oddany ![]()
Zgadzam się z @LawiBlue , jest niby przewaga między dziewczynami ale jest tydzień powinno się udać wyprowadzić na pierwsze .
Oczywiście że tak. @Mama.kacperka uruchamiaj znajomych i rodzinę i będzie dobrze ![]()
Jeżeli rodzina będzie pomagać to nadrobi odrazu . Tu na forum nie każdy może głosować na jedną osobę więc dlatego tak głosy wychodzą . ![]()
U mnie to jakoś dziwnie działa , dziś się pokazało że mogę oddać głos na ciebie ale nie wiem czy zaliczyło
jak klikałam było 177 i powinien skoczyć mój może za niedługo się zaktualizuje
A na drugie zdjęcie głosuje bez problemu ;/
Ja poproszę już o nie głosowanie na mnie ![]()
A ja się upominam , bi Od zawsze to tak działało i było wsparcie jeśli chodzi o pierwsze i to kontynuuje .
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/47581
Rozsyłam znajomym też
Na forum jest duże wsparcie ale jednak trzeba uruchomić rodzinę i znajomych. Ja też tak robiłam …z głosami z samego forum będzie ciężko
Zwłaszcza ze pewnie na Szymona też głosują znajomi i rodzina
@magdap_96 pierwszy raz ktoś prosi o nie głosowanie
fajnie to brzmi ![]()
178 wskoczylo ![]()
Bedzie 1 damy radę
Czyli mojego głosu nie zaliczyło ![]()
U mnie jest dziękujemy i zapraszamy jutro
Ta strona jest dziwna , dla tego chciałaby mieć trochę większą nadwyżkę nad 2 miejscem bo nie wiadomo czy będzie można na mnie głos oddać ![]()
![]()
![]()
No jasne że tak , a miesiąc już się kończy ![]()
Nigdzie nie napisałam, że źle ze się upominasz
napisałam, e ja sie nie upominam bo nie wchodzę Tobie w drogę.
U mnie większość głosów to znajomi i rodzina mimo wszystko
Ejj 🫶🏻 ale ja nic nie napisałam że ,piszesz źle że się upominam ‚’ może jak zwykle źle to napisałam i mnie źle zrozumiałaś : ja wysyłam znajomym ale niestety tak często bywa że zapominają kliknąć , dla tego też tradycyjnie wysyłam tu link dla przypomnienia ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.