Konkursy na linki 🔗

Myślę że później nie ma złości i upominania żeby glosowali na tą czy na tą… ja wolę jednak na jedną osobę głosować bo wiem że tak jest lepiej i zawsze naszym się udawało dostać 1 miejsce.

2 polubienia

Poszlo

1 polubienie

zagłosowane , 183 głos ode Mnie :hugs:

1 polubienie

@Mama.kacperka 184 głos ode mnę

1 polubienie

@Mama.kacperka zagłosowane :heart:

1 polubienie

@MamaSloneczka startujesz teraz w sierpniu na pierwsze czy później ? Pytam cb bo wiem że ty kiedyś chciałaś , jesteś pierwsza w kolejce . Nie pamiętam żeby ktoś mówił o pierwszym jeszcze z tych co kiedyś były . Jak coś to tez jestem chętna ale trzeba się dogadać . Bo muszę rodzince dać znać że jest takie głosowanie żeby byli przygotowani , dobre i kilka głosów żeby to jakoś szło .:slightly_smiling_face:

Aaa to ja teraz? No to chętnie “wskoczę” w sierpień na 1sze jeśli jest taka sposobność :slight_smile: myślałam o wrześniu przez wzgląd na @karolina27034 bo też chciała ale potem pisała że myśli o elastycznej :slight_smile: Też mi świta , że @ironiczniepateyczna była chyba chętna ? Aaa i @Mamilove pisała , że nie ma tej chusty :slight_smile:

Mam elastyczną z innej firmy , i jak już to chciałabym tą dla takiego starszego dziecka :sweat_smile:

1 polubienie

Szkoda że na nosidło nie ma takiego głosowania :sweat_smile::smile:

Może są jeszcze jakieś inne konkursy na głosowanie

1 polubienie

A tak wgl to od kogo wyszło z tym konkursem z lenny lamb ? :smiley::smiley:

1 polubienie

Chyba od @asiam1 jesli dobrze pamiętam :slightly_smiling_face:

@Mama.kacperka ja właśnie ostatnio mierzylam w sklepie nosidla z lenny lamb i babybjorn. I kurcze te drugie duzo fajniej leżaly i mi sie lepien zakladalo. Fakt cena wyższa, ale noo na ten moment bardziej mnie przekonuja.
Jeszcze do jednego sklepu się chcemy wybrać i coś pomierzyć

1 polubienie

Tak , ja przynioslam ten konkurs :grin: od lutego tutaj konkursujemy wspolnie

3 polubienia

@Mama.kacperka 187 glos poszedl. Udalo się jeszcze dzisiaj oddac glos.

1 polubienie

@Mama.kacperka zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Głos oddany w dniu dzisiejszym

Zagłosowane, 188 głos ode Mnie :hugs:

1 polubienie

@MamaSloneczka oki to teraz ty , ja mogę we wrześniu, poniżej już głowy nie będę miała do tego :slightly_smiling_face:
@Mama.kacperka zagłosowane :heart:

2 polubienia

http://pl.lennylamb.com/user/show_gphoto/47581

Hej pomóżcie :face_holding_back_tears: jestem ciągle na drugim miejscu :heart:

Miesiąc się kończy , czy mogła bym prosić o nie podbijanie dodatkowo drugiego miejsca ???

1 polubienie