Konkursy na linki 🔗

Ja jak klikam w link , to wyskakuje taki błąd

191 głos ode Mnie, mogłam dzisiaj zagłosować 2 raz

:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Ja dziś nie mogę zagłosować :cry: dziwnie ta strona pokazuje bo na Twoje nie mogę ale na Szymona już bym mogła … bez sensu

Zaglosowane :slight_smile:

1 polubienie

Zostało kilka dni , damy radę

1 polubienie

A czemu zwracasz się do mnie indywidualnie? Nie bardzo rozumiem. Raczej bym skupiła się na zachęcaniu bliskich do głosowania, a nie czepianiu się mojej osoby ….

1 polubienie

Też mam jakiś dziś problem z Zagłosowaniem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: spróbuję z innego telefonu 🩷

Nie czepiam się Twojej osoby. Napisałam jedynie swoją prośbę. Nie miałam na celu wywoływania niepotrzebnych emocji.

Głosuje na ciebie jak mogę. Niestety ten system jak wiesz działa jak chce o nie zawsze mogę

202 powinien być mój, ale jeszcze się nie zaliczył :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Poszedl 203 glos dzisisj :muscle:

1 polubienie

@Mama.kacperka zagłosowane :heart:

1 polubienie

Zagłosowane , 206 głos ode Mnie

1 polubienie

@Mama.kacperka spokojnie, masz pierwsze miejsce. Ode mnie już moja grupa wsparcia wie żeby zwolnić z głosowaniem.

1 polubienie

Na pewno macie dziewczyny już wygrane

1 polubienie

Ale super że wam obu się udało :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

Zagłosowane , mój 208 powinien wlecieć .

1 polubienie

Zagłosowane, :smiling_face_with_three_hearts: na początku miesiąca fajnie się głosowało odrazu po włączeniu linka a od połowy miesiąca xa każdym razem muszę otwierać w innej przeglądarce :neutral_face: ale to nie jest problem :blush: najważniejsze że głos poszedł :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Glos z rana jak smietana :grin:

1 polubienie