Konkursy na linki 🔗

Gratulacje ! Udało się :hugs:

2 polubienia

Gratulacje :partying_face: mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze uzytkowac i Cie odciazy

2 polubienia

Kochane :heart::heart: dziękuję udało się 🩷🩷 ale się cieszę 🫶🏻

6 polubień

Masz jakiś wzór wybrany?
Kto teraz bierze udział? :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje :partying_face: pochwal się wyborem :slight_smile:

1 polubienie

@Mamilove teraz bierze @mamaSloneczka

1 polubienie

Z tego co czytam to co miesiąc ktoś bierze udział w konkursie w którym wygrywa się chusty dla maluszków…. Fajna sprawa

Cieszymy się ! I czekamy na fotkę jak dojdzie :slight_smile: gratulacje :slight_smile:

Jeszcze nie przeglądałam nawet za dużo . Dziś wieczorem tam zajrzę :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Czekamy na info jaką piękną chustę dla Was wybierzesz :star_struck:

To jednak nikt nie bierze udziału w konkursie ?
Gdybym wiedziała że tak będzie to podeszła bym teraz , nie czekała do września .
Tak patrzę już jest duża przewaga to ciężko będzie .

Był weekend. Mogły mamy nie mieć czasu wrzucic. Warto poczekać do jutra

No właśnie, szkoda by nikt nie miał wziąć udziału z forum , a już jest 3 sierpień. I teraz weszłam na stronę i już faktycznie jest sporo głosów

Czytałam trochę komentarzy jak tu dołączyłam i wg nich mamasloneczka była zdecydowana

Cześć dziewczyny.
Mam na imię Ewka jestem tą mamą dla której @mamasloneczka chciała walczyć o chustę.
Zarówno w jej jak i swoim imieniu proszę o głosy.
Przesyłam link Chusta do noszenia dziecka do wygrania dla maluszka o imieniu Moja miłość - w konkursie fotograficznym

Od razu dziękuję wszystkim za głosy :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Hej :smiling_face_with_three_hearts: witamy :smiling_face_with_three_hearts: będziemy głosować :grin:

A ja dziewczynki dziękuję za głosy w lipcu :smiling_face_with_three_hearts: jesteście niezastąpione

5 polubień

Witamy :heart:

Zaglosowane dzisiaj :slightly_smiling_face:

1 polubienie

@Bibi93 Zagłosowanie

1 polubienie

I dzisiaj udalo się zaglosowac :slight_smile:
25 glos wpadł

1 polubienie

@Bibi93 zagłosowane :heart:
A takie pytanko zostajesz tutaj na forum teraz ? :thinking:

1 polubienie