Konkursy na linki 🔗

Zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: będziemy głosować

1 polubienie

Hejka :white_heart: zagłosowane :slight_smile: trzymam kciuki aby sie udało

2 polubienia

Zagłosowane:)
Ale @Bibi93 fajnie jakbyś przypominała co jakos czas z linkiem

1 polubienie

Zaglosowane z rana

1 polubienie

Dostałam już meila . Moge zamówić :heart:🫶🏻 zdecydowałam się na tę chustę :cherry_blossom::smiling_face::smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Ekstra ! Jeszcze raz gratulacje :slight_smile: niech się dobrze nosi :slight_smile:

Super :star_struck: piękny kolor . Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts:

@Mama.kacperka piękna :heart: pewnie też wybierała bym w takim kolorze :blush:

Dziękuję ślicznie za głosy :smiling_face_with_three_hearts: Niestety czas nie za bardzo pozwala mi tutaj być :face_with_diagonal_mouth:
@ironiczniepateyczna @Mamii @Mama.kacperka @Mamilove widziałam że głosowałyscie w zeszłym miesiącu w tym też proszę o głosy na mnie :smiling_face:
@Mama.kacperka gratuluję wygranej i piękna chustę wybrałaś napweno będziesz z niej zadowolona ( ja też bym chciała :blush: )

1 polubienie

Zagłosowane :slight_smile: powodzenia :smiling_face:

Każda głosuje w miarę możliwości więc myślę że nie będzie problemu

@Paulina.K no właśnie nie wiem czy nie będzie problemu bo pierwsze zdjęcie leci z głosami i ma sporą przewagę poza tym @Mamilove pisała że zagłosowała ale niestety nie widać głosu :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth: więc jeżeli nie złapię przewagi od początku to później będzie ciężko nadrobić a z tego co piszecie to ta strona różnie działa :person_frowning:

Nie mam pojęcia , zalogowałam się przez google i zagłosowałam , ale chyba doliczyło pół głosu :confused:

1 polubienie

Pewnie :wink: zawsze oddam głos jak strona mi na to pozwoli :wink: na siebie nie mogłam przez 2 tyg oddać głosu, różnie z tą stroną bywa

1 polubienie

2 polubienia

@Bibi93 jak i link bedzie na bieżąco wrzucany to i wieksze prawdopodobieństwo ze zagłosujemy:)

Glos oddany, wskoczyl :muscle:

Podbijam link głos oddany

@Bibi93 zagłosowane :grin: później jeszcze zagłosuje od męża. Powodzenia

Moj glos tez oddany powodzenia :wink:

Ja dzisiaj nie mogę zagłosować :confused: