Konkursy na linki 🔗

A jakoś dziwnie te punkty są , że są po pół ? :thinking:

Dzięki Wam :wink::wink::wink:
Upłynęło trochę czasu i jak było 81 tak dalej a powinno już dodać te pkt :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::thinking:

2 polubienia

Będę próbować. Teraz nie miałam przycisku do zagłosowania… :frowning:

1 polubienie

Udało mi się z drugiego konta zagłosować 72,6 jest odemnie :joy:

3 polubienia

Hop hop przypomnę się dla tych co dziś nie poratowali głosem :smiley::smiley: :wave::wave:

4 polubienia

Zagłosowałam :heart:
Ale ładna przewagę ma pierwsze miejsce , będzie ciężko nadrobić . Szkoda że nie od pierwszego dnia głosowało się . Późno trochę udostepnilas link .
:smirk:

1 polubienie

To kto to jest na tym pierwszym miejscu że ma aż taką przewagę ? Ciekawe gdzie link wrzuciła :scream:

1 polubienie

No i super. Odkąd przypominasz to jest ruch na tym wątku :star_struck: i to jest to

2 polubienia

No pewnie na to co kiedyś inną mama pisała like za like

2 polubienia

Tez tak mysle bądź też ktoś robi pod górę celowo wiedząc, ze a miałam być w tym miesiącu :thinking::thinking::thinking::smirk: bo jak ja to mogę interpretować :roll_eyes::roll_eyes:

2 polubienia

Czyli akcja jak wtedy co byłam ja i mamuśka na 1 i 2 msiejsce to ktoś specjalnie nam się wtrybił

3 polubienia

Pewnie tak jest. Szczerze to mnie tutaj już nic nie zdziwi :saluting_face::saluting_face:

1 polubienie

Mi wydaje się że nikt z forum po prostu może ktoś sobie gdzieś jeszcze udostępnia . A zaczął od pierwszego dnia to mu idzie . Tu się późno zaczęło zanim się rozkręciło to tam już było sporo głosów . :expressionless:
@karolina27034 ale wiadomo było że każdy może uczestniczyć w konkursie raczej wydaje mi się że to przypadek . :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ostatnio też niby przypadek a później ta mama napisała że to ona była :face_with_diagonal_mouth: dlatego napisałam że mnie już nic nie zdziwi.

2 polubienia

Naprawdę ?:scream: ktoś się przyznał. ?
@paola.4 no to też dużo dało jak zaczęła od pierwszego dnia

Ja się chyba pogubiłam. Bo od nas jest zdjęcie które obecnie jest na 2 miejscu. A ktoś jeszcze od nas w tym miesiącu jest ?

1 polubienie

No mnie też już pewne rzeczy nie dziwią :rofl: zwłaszcza jak wchodzi w grę coś za darmo

2 polubienia

Wiesz co przewaga była o jakieś 6 - 9 głosów i .to.dzien w dzien. Ale tez trzeba zauważyć i ja to to widzę że piersze miejsce leci na zabój i podwaja z każdym dniem ilości głosów . I jak np koleżanki bedzie mialo 85 to tamto mgnieniu oka bedzie mialo 95 .
Wiesz ja już kiedys pisałam że NIE JEST ZACHŁANNA koleżanka ani pazerna więc jak sie nie uda to zycie, choć wiadomo że 1sze miejsce to 1sze miejsce i chusta bedzie na dłużej.

1 polubienie

@karolina27034 no właśnie , dlatego najlepiej pilnować sobie od pierwszego dnia :grin:
@Paulina.K chyba tylko jedna osoba , na nikogo innego nie głosujemy . A przynajmniej nic nie wiadomo na ten temat

No właśnie też wiem o jednej a wolę się upewnić

1 polubienie