Mój powinien być 67 głos ale czy zaliczy ![]()
![]()
@Bibi93 kolejny gloś.oddany ![]()
Dziękuję dziewczyny za głosy ![]()
![]()
Wstawiam dla przypomnienia
Eeee jak patrzyłam to 67 to był Asi a teraz jest 68 a @Kalusia161 też zagłosowała więc hmmm teraz nie wiem o co chodzi i komu policzyło i jak ![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę że mi nie policzyło
jak ja nie lubię tej storny w tamtym miesiącu było tak samo ![]()
One czasem z opoznieniem dochodza , powalone to jest , ale tak dziwnie ta strona dziala . Jakby co któryś glos weryfikowali czy cos
W tamtym miesiącu dopiero od połowy lipca lepiej działa strona ![]()
A ktoś od nas bierze udział o drugie miejsce ? Czy to ktoś „obcy”?
Nie mam pojęcia ale dla mnie to jest baaardzo podejrzane od początku zdjęcie ze Stanisławem, bo ciągle podwaja i podbija głosy ![]()
![]()
![]()
@asiam1 no dziwna ta strona, ale ja np widzę kiedy głos wpada od kogoś jak mi ktoś napiszę że oddał głos to to widzę. Czasem ktoś pisze że oddał a tego nie ma więc moim zdaniem albo nie zalogowany ktoś i odsyła do logowania a myslenie jest że głos poszedł . Takie moje obserwacje i teraźniejsze oraz z wcześniejszych edycji i głosowań.
Teraz weszłam na to pierwsze zdjęcie to też mogłabym oddać głos pomimo że oddała na maluszka @Bibi93
Ja mogłam oddać głos , wyrzuciło mnie do logowania , po zalogowaniu się oddałam głos ale mi go nie zaliczyło i też weszłam w pierwsze zdjęcie i tam mogę znowu oddać głos ![]()
gdzie oddać glos, bo nie mogę namierzyć ![]()
Bardzo proszę ![]()
Czy pozostałe użytkowniczki mogę poprosić o wsparcie
???
Ja codziennie próbuje i tylko raz mi się udało zagłosować ![]()
Ja głosuje dwa razy z przeglądarki Chrome wchodzi od razu a z przeglądarki MI wchodzi z opóźnieniem albo w ogóle nie wchodzi. A czasem liczy normalnie. Dziwne to w ogóle z ład się wzięło np 67.6 albo 66.6 czemu nieliczny całego głosu
Bardzo dziwne z tymi głosami
Dziękuję Ci ![]()
Bardzo dziękuję każdej która oddaje głos ![]()
![]()
![]()
71 pkt ode mnie i ja widzę od razu jak ten pkt wpada ![]()
Ja też zawsze sprawdzam czy punkt wpada ![]()
i się udaje
Udało mi się zarejestrować i wejść w link - liczę że zadziałało ![]()
Ja też klikam, ale mi tego głosu od razu nie pokazuje, więc liczę że to się po prostu aktualizuje po czasie…![]()
Ja głosuję codziennie
@karolina27034 jeszcze jej nie zamówiłam bo jestem na urlopie i nie miałabym jak odebrać paczki. Myslę nad beżem albo brązem