Konkursy na linki 🔗

Uuu ładny kolorek ! A @magdap_96 jaka wybrałaś dla koleżanki :face_holding_back_tears:

Zaglosowane dziś :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

64 glos ode mnie…. Jak to jest E dają połówkowe to ja nie wiem

2 polubienia

Ja próbowałam ale coś chyba nie umiem kliknąć :see_no_evil:

Wchodzisz na stronę, logujesz się, wchodzisz na konkurs i klikasz pod zdjęciem zagłosuj i gotowe :grin::grin:

Mi też nie wychodzi klikanie w tym miesiącu :frowning: mam opcje żeby zagłosować na każde inne zdj tylko nie na to co trzeba :frowning: mimo że skuteczny głos oddałam kilka dni temu to do tej pory pokazuje mi że zagłosowałam i już nie mogę :frowning:

1 polubienie

Czasem odświeżenie strony pomaga albo wylogowanie i zmiana przeglądarki

Mój głos wpadł , nadrabiam i będę głosować :smiling_face:

1 polubienie

To w takim razie muszę się zalogować :joy:

2 polubienia

@MamaSloneczka możesz jeszcze raz link wrzucić?

1 polubienie

Oczywiście proszę :slight_smile: udalo Ci się zarejestrować ?

Bardzo proszę o głosy :smiley::smiley::star_struck:

2 polubienia

Widac , ze ja zagłosowałam, liczba glosow sie zgadza :grin:

2 polubienia

Hahaha dopiero jak drugi raz spojrzałam to uświadomiłam sobie o co chodzi :rofl::rofl::rofl:

Jeszcze nie bo nie wiedziałam właśnie gdzie :rofl::rofl: dziś to ogarnę. Głosować codziennie tak?

1 polubienie

Tak, bardzo proszę :blush: oczywiście jesli maluszek Ci pozwoli :heart_eyes::heart_eyes: aaaa i Twój mąż tez może sie do zabawy włączyć :grin: mnie z mojego telefonu od kilku dni nie łapie ale jak rak to biorę telefon mojego oraz z laptopa :grinning: i wymiennie czy wifi czy transmisję danych.
Ja mam chrome w tel a od kilku dni nie mogę sama zagłosować :face_with_peeking_eye:
@SylwiaMK zupełnie tak jak jak od kilku dni :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Mój mąż obecnie jest jakiś cięty jak mówię słowo “forum” więc póki co nie będę drażnić lwa :rofl::rofl::rofl: chyba średnio docenia moc tego miejsca :see_no_evil:

2 polubienia

Hahaha mój men tak samo wywraca oczami jak biorę jego telefon i głosuję :sweat_smile: a moja przyjaciółka to wgl swoje koleżanki zaangażowała i mówią, że to super zabawa :grinning::grinning::grinning:

Ajjj nie wie co dobre :rofl::rofl:

1 polubienie

A później szuka promocji na kostki do zmywarki zamiast docenić że przyjadą do testowania :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl::rofl: mojego też teraz i czasem jak siedzę a nie robię czegoś co on uważa że powinnam