Aaaaaa właśnie @Bibi93 Ty się może przypominaj co jakiś czas ? Cooo ?
@LawiBlue właśnie tego się trochę obawiałam że jeżeli któraś już będzie miała to nie będzie chciała tak chętnie pomagać . Ale dobrze że o tym napisałaś , ostatnio fajnie tak idzie i nawet dwa miejsca się udało więc mamy dowód że się da ![]()
@Mamuska357 może iść później kolejna kolejka na coś co kto będzie chciał jak nam tak dobrze pójdzie . Chyba że będzie dużo nowych chętnych to się będzie odciągało
mnie kusi nie powiem ta torba jeszcze ![]()
![]()
@Mama.kacperka masz rację , myślę że żadna nie będzie robiła sobie na złość . Jeżeli jest możliwość coś wygrać ![]()
Uważam że w kupie siła ![]()
więc jeżeli będziemy chciały to wygramy. No słuchaj zawsze na 3 miejsce i na pierwsze możemy głosować. Na 3 miejsce zazwyczaj nie trzeba aż tyle głosów więc się da ![]()
![]()
No wszystko się okaże. Przecież osoba która zgłasza raczej wie kto głosuje i kontroluje ilość głosów więc będzie wiedziała czy dziewczyny z forum głosują czy nie
@LawiBlue to może gdzieś tam w przyszłości na 3 jak już będę mieć foteczke na forum tam . To myślę że na to wystarczy mi może rodzinka zobaczymy .![]()
No w sumie tak ale ja też nie będę na nikogo naciskać, miejmy nadzieję że się uda każdej z nas ![]()
Też miałam to na myśli ale nie napisałam
zgadzam się z tym jak najbardziej ![]()
Myślę że super że się wspieramy i jest to do ogarnięcia. Ja już oddałam jednej osobie kod do sklepu innej kod na książkę za zeta
cieszę się że mogłam pomóc i może kiedyś to do mnie wróci
trzeba sobie pomagać ![]()
Przecież w ostatnim miesiącu właśnie udało się wygrać. Dwa pierwsze miejsca a wcześniej było miejsce pierwsze i trzecie więc wszystko jest do ułożenia
Dobro zawsze wraca 🫶🏻
Dziewczyny proszę o głosy w lenny lamb @Efektdomi @MamusiaNM @ironiczniepateyczna @asiam1 @magdap_96 @Mamamamusia @Mamaem @ewelka8990 @Mamii @Patrycjaw25 ![]()
Zaglosowane
dziewczyny wrzucajcie linka czesciej
@Bibi93 @MamaSloneczka
W tym miesiacu widze , ze tak sie ostro dzieje
@paola.4 ja wrzucilam ten konkurs tutaj jako pierwsza i pomagam kazdej nastepnej mamie
musimy sobie pomagac .
Noo dzieje się ostro. Staś nie próżnuje ![]()
i walczy ![]()
stąd prośba o podbijanie głosów dziewczyny
bo co się uda uzbierać to Staś zaraz podwaja ![]()
Dziękuję Ci
punkt wpadł ![]()
Zagłosowalam
mam nadzieje, że sie uda
Nooo w tym miesiącu ciężko coś nadrobić ale będziemy walczyć ![]()
Tak ja oddaję dwa głosy dziennie z dwóch kont swojego i męża ![]()
![]()
Piękna chusta
gratulacje kochana wiedziałam że się uda ![]()
Dziękuje dziewczyny ![]()
Was również dziewczyny proszę o głosy @Hedwiga , @karolina27034 @Redax33 @SylwiaMK @chloria @AnetteSo @Mamaprzygod @zewsidziewczyna @BeataSt @Mamamalwi ![]()
osobno podpinam bo jednocześnie można 10 użytkowników w jednym komentarzu dodać ![]()
Mimo że mnie tu nie było jak się udało to oddawałam swój głos !![]()
![]()
Dziękuję
udało się ![]()
Tobie gratuluję wygranej
jaką wybrałaś ?