Hej, do jakiego wieku dziecka korzystaliście z przewijaka? Mam przewijak na komodzie, córka ma 6 miesięcy i już tak się kręci, że coraz trudniej mi ją ogarnąć…
Ja przewijak mam na szafce w łazience, akurat wkomponował mi się na blat przy umywalce i korzystam z niego tylko przed i po kąpieli. Mój synek właśnie skończył 5 miesięcy i też się wierci, także zupełnie nie wyobrażam sobie przewijać go stale na przewijaku. Robię to na łóżku, kanapie czy macie, siadam na wprost niego, pod pupę podkład z Canpol Babies i cyk myk po robocie ![]()
Tak gdzieś do 6-7 miesięcy. Później tej miękki wzięłam na łóżko, a teraz sam podkład wystarczy
Ja mam córe 4,5 msc, juz sie tak kręci że się momentami boję i czasami rano jak ją biorę z sypialni albo przed kąpielą to przebieram na macie do zabawy ![]()
Moja 6 m ale dalej korzystamy, byli u nas znajomi z roczniakiem i też go przewijali na nim.
Faktycznie mała się czasem kręci ale daje jej coś by ją zająć i tyle. Jeszcze dajemy radę. ![]()
Jak juz syn sie tak mega wiercil to zrezygnowalam z przewijaka przebieralam na łóżku na podkladach
Z przewijaka korzystaliśmy do 12mż, później zdecydowanie łatwiej było przebrać dziecko na łóżku, tym bardziej, że trzeba już wtedy robić to dość sprawnie ![]()
Nie pomogę bo w ogóle nie korzystałam. Jakoś było mi niewygodnie.
My uzywalismy przewijak do 6 miesiaca bo poźniej córka sie nie mieściła teraz przewijam ja na lóżku
U nas córka ma 8 miesięcy i dalej używamy. Wcześniej jedynie stał na komodzie, ale teraz córka jest ciekawa, siada, wstaje, przekręca sie. W dzień jest praktycznie nieużywany, ale wieczorem i tak go biorę przy kąpieli, balsamowaniu itp
Przewijak w łazience to mega pomysł!
Ja bardzo długo korzystałam chyba do 2 roku życia
Ja używałam na komodzie przewijak do 4 miesiąca później syn zaczął się obracać na boki i już nie było szans, teraz praktycznie używam tylko do przebierania kupki ale już na łóżku ![]()
Ja używalam kokonu. Miałam go na podłodze w łazience i tam ,obrabialam, małego ![]()
My dalej korzystamy - a Maly prawie 2 lata. Ale zaraz trzeba bedzie juz zupelnie zrezygnować bo jest zwyczajnie przymaławy juz ten przewijajk
Nie bolały od tego plecy?
ja mam to szczęście że mały uwielbia przewijak
Nie bo ja siadałam też na podłodze a wszędzie jest ogrzewanie podłogowe więc w zimie ciepło a w lecie chłodno ![]()
miałam przewijak przy łóżeczku ale nie korzystałam z niego w ogóle
Ja mam przewijak skladany taki z pepco i powiem szczerze mam go od początku przy dzieciach. Sprawdza się mega bo przewijam na nim wszędzie gdzie się da . I zabieram nawet w podróży.
To wręcz przyjemnie ![]()
Chyba mamy rekordzistę! Mi osobiście jest bardzo wygodnie z przewijakiem, fajnie sobie tę przestrzeń zorganizowałam, mam wszystko pod ręką i będzie mi tego brakować ![]()