Korzystanie z przewijaka

Kurczę nie wiem jak wam tak długo sprawdzał się przewijak. Ja byłam chyba zbyt leniwa i przewijałam na łóżku, a przewijak u nas pełnił funkcję ozdobną i jako półka na ubrania😂

Ja bardzo długo używałam do 2 roku na pewno. Dużo łatwiej było dla mojego kręgosłupa ogarniać dziecko na przewijaku niż na łóżku.

Jestem ewenementem😀 moja cora 16 miesięcy i wciąż na przewijak wygodnie mi ją kłaść

O, juz sądziłam że moja wypowiedź będzie odmienna :slight_smile:

U nas moze nie tyle ozdobna, ale nie ma co chowac jak drugie przyjdzie na świat za parę tygodni. U nas wciaz sie przydaje

2 polubienia

Po pierwszym dziecku też nie schowałam, a teraz moja druga mała już powoli staje się nie do okiełznania :sweat_smile:

Oj tak, niekiedy moja sie nie daje utrzymac na przewijaku. Jednak przeważnie podnosi cierpliwie nóżki i daje sie przebrać, jakby sprawiało jej to przyjemność :)))

1 polubienie

Ja bedac po cc , to byla druga rzecz najlepsza zaraz po elektrycznym laktatorze :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face::grinning:

Ale mnie też było wygodniej na łóżku. A w dzień miałam kokon położony na stole w salonie i tam dziecko przewijalam bo na przewijaku było mi niewygodnie

Ja przebieram „gdzie popadnie” na łóżku w sypialni, na kanapie w salonie, zdarzało się nawet na macie piankowej na podłodze. Tak mi wygodniej niż biegać do przewijaka.

1 polubienie

U mnie córka ma 10 miesięcy i dalej korzystamy, choć muszę naprawdę się nagłowić, żeby nie wstawała i się nie przekręcała. Jest mi najwygodniej i wszystkie rzeczy mam pod ręką.

1 polubienie

My ikeowskie pojemniki nakładamy i rzeczywiście wygoda przeogromna. W pojemniczach woda, waciki, kremy i leki a obok kosz na pieluchy

1 polubienie

Syenk mam prawie 2 lata i korzystamy dalej jak pisalalm wyzej :slight_smile: jakoś mi tak wygodniej.

1 polubienie

Szczerze przewijałam dzieci tylko na przewijaku jak sie urodzily do 3 msc pozniej tylko na łóżku bylo mi owiele wygodniej :wink:

Hej, ja z przewijaka korzystałam dość długo, bo generalnie dopóki syn nie został odpieluchowany. Fakt im był starszy tym bardziej trzeba było uważać, ale nie wyobrażam sobie, żeby przewijać go np. na podłodze czy kanapie :wink:

1 polubienie

@Annka ja też uważam ,że te Ikeowskie pojemniki są genialne właśnie na takie rzeczy .

U mnie przewijak byl użytkowany przez około pół roku. Pózniej brałam podkład na łozko i tak przewijałam małą.

ja teraz też uywam tylko podkładów

A w jakim wieku jest dziecko?

Ja też na podkładzie, tak mi najwygodniej a poza tym mój maluch już tak się wierci, że na przewijaku brakuje mi miejsca