Moja corka również ba przewijaku przebiera się ake ja kładę go wszedzie gdzie się da , nam służy zeby nie wyciapać niczego w razie w ![]()
To prawa, lepiej być ostrożnym ![]()
A to latem przy córce braliśmy taka matę do przewijania, też mogę polecić aby uniknąć nagłych nie przewidzianych wydarzeń :))
U nas do 8 miesiaca. Ale to juz bylo bez sensu jak corka uciekala. Mysle ze przewijak jest przydatny do czasu kiedy dziecko nie ucieka ![]()
Ja też mam taki przewijak skladany w pepco kupiłam i jest wlasnie super bo kładę gdzie chcę i zabrać mogę ze sobą wszędzie
O właśnie o taki sam mam! Bardzo przydatne, z pewnością wykorzystam go przy drugim dziecku +:)
Tez racja, zawsze mam obawy, że jak przymknę na chwilę powiekę, to ten mały krasnolud mi ucieknie ![]()
Moja jest dość cierpliwa. Do zmiany pieluszki sama podnosi nóżki i czeka ![]()
U mnie mam dwoje maluchów rok po roku dlatego fajnie się przydaje . Cena była też niewielka wiec jak się zniszczy kupię drugi ale jak narazie jest w super stanie chociaż czesto używany i myty😊
U nas też będzie różnica tak niewielka
rok i 8 miesięcy. Mówią, że początki będą trudne. Ale rokujace na przyszłość ![]()
To moja jest mega cierpliwa
co prawda chce pomagać i a to kramik wyciągnie a to pieluszkę weźmie i najlepiej do buzi ale spokojnie da się ją ogarnąć czy to ubrać czy to przewinąć czy nawet zrobić poranną toaletę
No u nas rok i dwa miesiące . Pierwszy rok ponoć najtrudniejszy poznoej już oboje się będą bawić . Mam taką nadzieję ![]()
![]()
Taka sama roznica jak u mnie
możemy nagrywac szalone rolki na insta 2 under 2 ![]()
U nas dwa lata i dwa miesiące gdzieś będzie różnicy.
Mam nadzieję że będzie łatwiej.
U nas 2 lata i 6 msc. dzieci bardzo żywiołowe, charakterne, ale bardzo kochane i akceptujące się wzajemnie, nie ma zazdrościć, ale może dlatego, że mam dzieci tej samej płci, bo ponoć tak się łatwiej wychowuje ![]()
Ja od samego początku przewijam na podkładzie na łóżku lub w łóżeczku. Nie widziałam potrzeby kupowania przewijaka
Właśnie jak rozmawiałam ze znajomymi co mają 2 dzieci to ci co mieli jedno zaraz po drugim mówili że jesteś w tym ciągu tzn. nie masz tej przerwy w pieluszkach, mlekach, butelkach itp. cały czas działasz w tym samym trybie więc jest trochę łatwiej, a jak ma się dużą różnicę wieku to że wypadasz z obiegu i nagle musisz sobie przypomnieć jak to było, pobudki.
Między mną a siostra jest spora różnica i ja podziwiam rodziców że dali radę ogarniać dwie dziewczyny na różnych poziomach emocji, potrzeb i a sumie w dwóch różnych światach
Szwagierka ma 2 chłopaków 3 lata różnicy, mało kiedy widzę żeby byli wobec siebie kochani. Owszem jak by się działa krzywda to jeden stanie za drugim bo to chyba ta miłość i więź rodzeństwa się uruchamia ale tak na codzień, masakra, o kredkę potrafią się “pobić”
Wchodzę w to!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To ja mam odwrotnie, podziwiam moją mamę, ze dała radę ogarniać mnie i siostrę z niewielka różnicą wieku przy tym pracując i rozwodząc sie z tatą
to istne szaleństwo… ![]()