My smarujemy jak jest zima, mroźno lub wieje wiatr specjlanym w lato gdy są upały tylko filtrem.
Ja stosuję Emolium krem barierowy na zimę, latem koniecznie Ziaja z filtrem 50.
My stosujemy teraz polecany krem przez dermatolog nazywa się Cerkopil- dla skóry wrażliwej, bez recepty.
My używamy teraz polecany przez dermatologa cerkopil i amaderm- świetnie się sprawdzają. Skóra jest po nich gładka i przyjemna.
A ja mam problem, ponieważ przygotowuje się do zimy, a nie ma nigdzie mojego sprawdzonego kremu dla dzieci. W żadnym sklepie internetowym. Nigdzie. (Baby Ecologica przyjaciel zimy)
Ja na zimę i wiatr smaruje buziaki dzieci Nivea na mróz i wiatr myślę że jest całkiem ok
Paatka, chyba też go kupię. Ma dobry skład, cena też nie odstrasza. A jak konsystencja?
Aga K może został wycofany???? a tez jestem na etapie kupna kremu na zime i tez nie wiem jaki
My stosujemy głównie produkty z firmy Emotopic i to zarówno do kąpieli jak i balsamy.
Na zimę sprawdza mi się ten Specjalny Krem Natłuszczający.
Madziia a łatwo się to rozprowadza po buzi dziecka????
DoNiWe, może rzeczywiście. Ja się poddałam. Nie znalazłam. Kupiłam Nivea, choć nie lubię tej firmy, ponieważ większość produktów ma bardzo słaby skład, to.akurat krem na zimę ma bardzo dobry skład (sprawdziłam na stronie "Sroka o".) Tak czy inaczej w rossmanie 12 zł. Myślę, że tubka wystarczy na sezon na dwójkę dzieci. Konsystencja fajna. Trochę zostawia tłustą powłokę, ale o to chodzi...
Aga K w sumie zapomniałam o tej stronie(sroka o) ale jak już sprawdziłas i mówisz że dobry to też kupię z nivea.ja sama nie mam sprawdzonego kremu więc często polegam na waszej opinii.
Kupiłam ten krem ni da na zimę i powiem wam że bardzo łatwo się do rozprowadza na czym mi najbardziej zalezalo( moja tylko oliwke toleruje a jak chce krem to się zlosci) delikatnie pachnie.
Tak, zapach jest bardzo delikatny i przyjemny. Dzieci się chetnie smarują, wiec wszystko na plus.
Aga mnie na zimę starcza jedna tubka a przy jednym dziecku nawet sporo zostawało. Teraz może pójdzie cały. Jak dla mnie konsystencja fajna dobrze się rozprowadza i chroni buzię dzieci a to najważniejsze
To jaki ten krem wkoncu kupiłyście? Bo muszę jakiś kupić.
PattMaz ja mam z Nivea na wiatr i mróz taki w niebieskiej tubce z misiem w szaliku :D
W rossmanie myślisz że taki kupir?
Ja z nivea nie używam, jednak wydaje mi się, że jest spora seria tych z Nivea w rossmanie i chyba ten widziałam też.
PattMaz tak ja właśnie kupiłam w Rossmanie