Dla nas krem ochronny Nivea też najlepszy super chroni buziaki dzieci :)
Ewe ja też twarz sobie nim myję bo ma śliczny zapach ale trochę szkoda mi na całe ciało bo drogie cholerstwo :)
JA też jestem mega zadowolona z tej nivei - niby tłusty, ale nie zostawia jakiś mega śladów na czapkach itp. Łatwo się rozsmarowuje, cena nie jest z kosmosu, wydajność jest mega - jedna tubka wystarczy na "sezon" przy dwójce krasnali.
JA też jestem mega zadowolona z tej nivei - niby tłusty, ale nie zostawia jakiś mega śladów na czapkach itp. Łatwo się rozsmarowuje, cena nie jest z kosmosu, wydajność jest mega - jedna tubka wystarczy na "sezon" przy dwójce krasnali.
Na teraz jak ktoś nie przekonany do nivea a nie chce wydawać miliarda monet to podobno dobrze sprawdza się linomag cold cream. Trzeba jednak lubić specyficzny zapach Linomag, ja osobiście nie przepadam za tym zapachem ale kosmetyki jakość super.
A moze naturalne olejki? Z migdałów? Czy kokosowy? Oliwka z oliwek? Jak najmniej chemi u dziecka. Czytajcie sklady kremów. Im lista skladu krotsza tym lepiej
Ja postawiłam na krem do twarzy z firmy emotopic - emolientowy krem barierowy, stosuje go od samego początku a pierwsza córka jest typowo zimowa bo z końcówki roku.
Od niedawna stosuje ich nowość balsam nawilżająco-natłuszczający w opakowaniu z kształcie koali - niby jest on do ciała ale córka już starsza i normalnie smaruję też buzię.
Linomag ma również wiele pozytywnych opini i nie należy do drogich
Anulka linomag chyba bardziej na odparzenia poeluszkowe a nie do twarzy
Dla mnie Linomag jest za tłusty na twarz. Olejków też nie zaryzykowałbym na twarz u malucha.
Linomag masc, zielono-biala tubka na odparzenia :) ale jest tez cala seria Linomag -kosmetyki dla dzieci :)
Właśnie bardzo sie zastanawiam nad serią Linomag bo bardzo są tanie a dużo osób chwali. Czy ktoś stosował całą serię? Ja do tej pory tylko i wyłącznie kupuje wszystko i stosuje z sprawodznego Emotopicu, bo to mojej córce spasowało i tak stosuje do dnia dzisiejszego ale w sumie już jest duża i może mogłabym zastosować coś tańszego, ale co z drugiej storny jej nie uczuli.
Ja stosuję płyny i szampony. Super. Co do kremu jest ok ale mi zapach nie odpowiada.
Jeszcze tanie i dobre serie z Rossmann to HiPP i ich Marka babydream. Bardzo dobre składy.
Z Babydraam ja mam tylko krem na zimę i u nas się sprawdza
Krobelka oliwy lub oleju kokosowego
Naprawde polecam.
My używamy z nivea baby niebieskiego z misiem jak narazie sprawdza się fajnie jesteśmy zadowoleni
Linomag do kąpieli używaliśmy i szamponu i były ok, do twarzy kem z zaji z żółwikiem, z babydream też był ok. Jedyne co nam się nie sprawdziło to własnie nivea, syn dostawał po tych kosmetykach wysypki