Jeszcze dodatkowo dobrze się go aplikuję. Jedyny minus to dla mnie jego wydajność.
Zakupiłam taką piankę w rossmanie
Sprawdzę sobie ten w sztyfcie wiele osób go poleciło
Dobry jest i wygodny
Fajnie, że jest od pierwszych dni życia ![]()
Daj znać czy Ci siẹ sprawdził.
Szybko sie go aplikuje i latwo. Przy niecierpliwiacych sie dzieciach to must have.
O tak i dodatkowo nie masz usmarowanych rak w tych kremach ![]()
ja mam zamówione czekam za dostawa będę go testować większość go tu polecała ![]()
Daj znać jak Ci się sprawdził.
I to jest wielki plus bo nie zawsze jest pod ręką ręcznik czy chusteczka a później problem w co wytrzeć ręce ![]()
Używamy mineralny emotopic 50+. Bieli skórę ale da się go ładnie rozprowadzić. Nie zauważyłam, żeby brudził ubrania. A przede wszystkim jest skuteczny.
Jeśli nie brudzi ubrań to naprawdę duży plus
niestety , ale niektóre są tak tłuste że , zostawiają ślady ;(
Mam go już myślę że jest super nie trzeba brudzić rąk i nie bieli jak inne filtry
Ooo to dobrze nie lubię jak mocną bielą
Ten nie bieli wcale , też go kupiłam z polecenia tutaj
Fajnie że trafiłam na ten wątek, my mamy x mustelli ale krem zwykły to muszę zobaczyć sobie ten sztyft
Z tego co wiem sztyft z Mustelli jest filtrem chemicznym, niezalecanym dla maluchów do 3 r.ż ![]()
a na opakowaniu jest napisane od 1 dnia życia , można stosować co 2 h
No właśnie ja się zastanawiam nad tą firmą bo też kupiłam krem uv dlatego że tak polecany jest na opakowaniu było że od 1 dni a potem w necie wyskoczył mi film laski że ona nie zaleca bo niby chemiczny filtr ma